PipSpin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

PipSpin mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

PipSpin heyecan dolu bir oynanış sunan bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan PipSpin sizi oldukça zorlayan bir oyun yapısına sahip. Oyunda temel olarak bir çubuğu kontrol ediyoruz. Bu çubuklar yapmamız gereken şey ise ekranda bize doğru hareket eden dairelere çarpmadan onların geçmesini sağlamak. Çubuğumuz sabit bir yerde dururken onu sağa veya sola doğru döndürmemiz ve dairelerin geçişini engellememiz gerekiyor.

PipSpin'de el ve göz koordinasyonumuz test edilirken hem zekamızı hem de reflekslerimizi kullanmamız gerekiyor. Aynı anda birden fazla daire bize doğru yol alırken bu dairelere sırasıyla yol vermemiz gerekiyor. Oyunun başlarında işimiz nispeten kolayken bölümleri geçtikçe yeni daha fazla daire daha hızlı bir şekilde üzerimize geliyor. Bu nedenle işler karışıyor ve elimiz ayağımıza dolanabiliyor.

Retro tarzda bir görünüm sunan PipSpin zoru başarmayı seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

PipSpin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
23.1 MB DOSYA BOYUTU

PipSpin mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

PipSpin eğer zoru başarmayı seviyorsanız ve oyunlarda yakaladığınız yüksek puanları arkadaşlarınızla karşılaştırmayı seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan PipSpin'de hem zekamızı, hem de reflekslerimizi aynı anda kullanmamız gerekiyor. Oyunun temel mantığı küçük bir çubuğu kontrol etmek üzerine kurulu. Oyunda bu çubuğu hareket ettirerek daire şeklindeki cisimlerin hareket etmesini sağlıyoruz. Ekranda daire şeklindeki cisimler çubuğumuza doğru hareket ederken çubuğumuzu sağa veya sola döndürmemiz ve onlara yol açmamız gerekiyor.

PipSpin'in başları kolay bir şekilde oynanabiliyor. Fakat birkaç bölümün ardından oyunun ne kadar zorlu olduğunu anlıyoruz. Oyunda yol aldıkça daha çok sayıda daire üstümüze gelirken daha hızlı bir şekilde hareket etmeye başlıyorlar. Bu da reflekslerimizi daha etkili bir şekilde kullanmamızı gerektiriyor.

PipSpin'de eski atari oyunlarını andıran bir görünüm mevcut. Oyunun basit ama eğlenceli olduğunu söyleyebiliriz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.