Pirate Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
241 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Pirate Kings internet üzerinden oynanan bir strateji oyunudur

Pirate Kings eğer korsan hikayelerini seviyorsanız hoşunuza gidebilecek strateji oyunu türünde bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu online korsan oyununda okyanuslar üzerindeki en büyük korsan olmak için mücadele vermekteyiz. Bu işe ilk olarka kendi korsan adamızı inşa ederek başlıyoruz. Korsan kral olabilmemiz için ise yedi denizi keşfetmemiz, her denizde ihtişamlı bir ada inşa ederek gücümüzü bu ada ile simge haline dönüştürmeliyiz. Bu iş için farklı adaları işgal etmemiz ve rakiplerimizi zayıflatmamız gerekiyor.

Pirate Kings'de 2 boyutlu sevimli ve renkli grafikler bizi beklemekte. Oyunu internet üzerinden oynarken diğer oyuncuların veya Facebook arkadaşlarımızın adalarına saldırabiliyoruz ve altınlarını yapmalayabiliyoruz. Bu altınları kendi adalarımızı geliştirmek için kullanabiliyoruz. Bunun yanında oyun içerisinde günlük olarak sürpriz mini oyunlara da katılabiliyoruz.

Pirate Kings yediden yetmişe her yaştan oyuncuya hitap eden eğlenceli bir strateji oyunu. Eğer boş zamanlarınızı güzel bir şekilde değerlendirmek isterseniz Pirate Kings'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Pirate Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Pirate Kings okyanusun hakimiyeti için mücadele verdiğiniz bir strateji oyunudur

Pirate Kings oyuncuları eğlenceli bir korsan hikayesi içerisine sürükleyebil bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir korsan oyunu olan Pirate Kings'de herşeye kendi adamızı inşa ederek başlıyoruz. Sonrasında ise okyanus yedi denizlere açılarak diğer adaları keşfediyor ve kaynaklarını ele geçirmek için savaşıyoruz. Topladığımız kaynakları sahip olduğumuz adaları geliştirmek için kullanabilmekteyiz. Oyundaki temel amacımız yedi deniz üzerinde hakimiyet kurarak en gelişmiş yedi adayı inşa etmek ve nihayet korsanların kralı olmak.

İnternet üzerinden oynanan bir strateji oyunu olan Pirate Kings arkadaşlarımızla birlikte oynayabileceğimiz bir oyun. Oyunda arkadaşlarımızın adalarına saldırarak altınlarını yağmalayabiliyor ve eşkiyalık yapabiliyoruz. Aynı şekilde arkadaşlarımızda bizim adalarımıza saldırabiliyor. İntikam almak ise bizim elimizde. 

Pirate Kings'de oyuncuları günlük olarak düzenlenen etkinlikler ve mini bonus oyunlar da bekliyor. Eğer eğlenceli bir online strateji oyunu oynamak isterseniz Pirate Kings'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pirate Battles: Corsairs Bay

    Pirate Battles: Corsairs Bay ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Kings of the Realm

    Kings of the Realm ücretsiz olarak sunulan keyifli bir strateji oyunudur.
  • Clash of Kings

    Clash of Kings strateji oyunlarından hoşlananların denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Pirate Alliance - Naval Games

    Pirate Alliance - Naval Games, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir deniz stratejisidir.
  • Shadow Kings

    Shadow Kings adından popüler oyunlarıyla sıkça söz ettiren Goodgame Studios tarafından tasarlanmış başarılı bir savunma-strateji oyunudur.
  • Kings Of The Vale

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu
  • Pirate Fight

    Korsan olarak hazineleri bulmaya çalışacağız.
  • Pirate Sails: Tempest War

    Korsan savaşlarına katılacağız.