Pixel Dodgers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Dodgers, retro görselleriyle nostalji yaşatan kaçış oyunu.

Pixel Dodgers, adından da tahmin edeceğiniz üzere retro 8-bit görsellere sahip bir refleks oyunu. 3x3 platform üzerinde sağınızdan solunuzdan gelen mavi objelerden kaçarak puan toplamaya çalıştığınız oyunda kontrol sistemi basit olmasına karşın oynarken sinir olacaksınız.

Oyunda daracık bir alanda farklı yönlerden hızlı gelen objelerden kaçarak ilerliyorsunuz. Asi çocuk, bomba, kedi, zombi gibi ilginç karakterlerin yerine geçip mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmanız gerekiyor. Kaçış esnasında platformda çıkan nesnelere de dikkat etmeniz gerekiyor. Mantar, kalp, hazine sandığı gibi hem puan kazandıran hem de ekstra can veren yardımcılar çıkabiliyor. Tabii ki tam tersi de olabiliyor.

Erkan Calp

Pixel Dodgers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
310 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Dodgers, hızlı adımlarla kaçarak ilerlediğiniz retro görselli refleks oyunu.

Pixel Dodgers, piksel görselleriyle eski oyunları anımsatan eğlence dozu yüksek refleks oyunu. Birbirinden ilginç görünümlü karakterleri kontrol ettiğimiz oyunda farklı noktalardan çıkan nesnelerden kaçarak hayatımızı kurtarmaya çalışıyoruz.

2 boyutlu oynanış sunan, 8-bit retro görselleriyle nostalji yaşatan oyunda oldukça dar bir platformun üzerindeyiz. 3x3 platformda sağdan soldan yukarıdan aşağıdan gelen dediği yere paramparça yapan şeyden hızlı adımlar atarak kaçıyoruz.

Sürekli hareket halinde olmamız gereken oyunda ara sıra çıkan objeleri de toplamamız önemli. Bunlardan bazıları ekstra can, bazıları altın, bazıları da koruma veriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Danger Dodgers

    Danger Dodgers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Pixel Super Heroes

    Pixel Super Heroes, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir beceri oyunu olarak karşımıza geliyor.
  • Pixel Run

    Pixel Run, Android cihazlarınız üzerinde vakit geçirmek için oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Rush In The Kingdom : Pixel S

    Rush In The Kingdom : Pixel S ile anadan üryan bir yolculuğa çıkıyoruz
  • Handsome Pixel

    Handsome Pixel, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen ve yerli oyun yapımcıları tarafından geliştirilen bir platform oyunudur.
  • Pixel Builder

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Pixel Combat APK

    Pixel Combat APK, Minecraft karakterlerinin yer aldığı piksel görselli zombili FPS oyunu. Pixel Combat APK Android oyunu indirmesi ve oynaması ücretsiz!