PKTBALL

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

PKTBALL, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hızlı spor oyunu.

PKTBALL, reflekslerinizi test eden spor oyunları arasında ve hem telefon hem de tablette rahat oynanış sunuyor. Tüm Android cihazlarda aynı akıcılıkta çalışan oyunda Japon çizgi filmlerinden aşina olduğumuz karakterlerle tenis maçlarına çıkıyorsunuz.

Aynı cihaz üzerinde 4 kişiye kadar oynamayı destekleyen, dilerseniz arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz arcade spor oyununda oldukça hızlı olmak zorundasınız. Sahalar fazlasıyla küçük, dar olduğundan ve oyuncular fazla enerjik olduklarından oyun çok hızlı ilerliyor. Oyunun arcade modunda oynamayı seçerseniz yorulana kadar oynamayı kabul etmiş oluyorsunuz. Sayı yapmanın sonunun olmadığı bu modun haricinde coins kazandıran mini oyunlar ve günlük görevler seçeneğiniz var.

Birbirinden ilginç görünümlü karakterlerin yer aldığı hızlı spor oyunu alışılmışın biraz dışında oynanış sunduğundan başlangıca eğitim bölümü koyulmuş. Eğitim aşamasında nasıl servis atacağınızdan nasıl karşılama yapacağınıza her şeyi öğreniyorsunuz. Sonrasında robot karşınıza çıkıyor. Robotu da yenmeyi başardığınızda asıl maçlara çıkmaya başlıyorsunuz.

Erkan Calp

PKTBALL

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

PKTBALL, Japon çizgi filmlerini hatırlatan görsellere sahip tenis oyunu.

PKTBALL, Japon çizgi filmlerini anımstan görselleriyle dikkat çeken tenis oyunu. Sadece iOS platformunda indirilebilr olan oyunda 4 arkadaşımızı çağırıp aynı cihaz üzerinde maç yapabiliyoruz. Günlük ödüllü görevlerin de bulunduğu spor oyununu refleksleri sağlam herkese öneririm.

Oyuna ilk başladığımızda uygulamalı öğretici bölümü bizleri karşılıyor. Nasıl servis atacağımızı, topu nasıl karşılayacağımızı öğrendiğimiz bu bölümü tamamladıktan sonra robota karşı maç yapıyoruz. Robotu da yenmeyi başarırsak karşımıza gerçek oyuncular çıkıyor.

Sadece üst kamera açısından oynanan oyunda sayı yapmak oldukça güç. Son derece seri dokunuşlar yapmamız, hızlı düşünmemiz gerekiyor. Klasik tenis kuralları da geçerli olmadığından sayı yapmak son derece zor. Sahanın her tarafında tur atarak sürekli sayı yapıyor, karşı atışları karşılıyoruz. Sürekli dedim zira oyunun bir sonu yok; ne zaman canınız sıkılırsa o zaman bırakma şansınız var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.