PLATFORMS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen beceri oyunu PLATFORMS rekabeti üst seviyeye tırmandıracak.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen PLATFORMS, hırsla oynayacağınız bir beceri oyunudur.

Kontrollerinin gayet basit olduğu PLATFORMS mobil oyununda zor olan ise usta olmak denebilir. Zira oyun başta göze basit gelebilir. Ancak rekabete girildiğinde işler kızışacaktır. Hareket eden platformları hesap edip topunuzu düşürmeden platformlara atmanız gerekiyor. Bu şekilde ilerlenen oyunda topladığınız puanlarla da bir skor oluşturuyorsunuz. Daha sonra bu skorları arkadaşlarınızla kıyaslayabilir ve liderlik tablosunda üst sıralara çıkmak için çekişebilirsiniz.

Sade ve kaliteli grafiklerin eşlik ettiği PLATFORMS mobil oyununda arkadaşlarınızla kapışmak için Google Play Store’dan oyunu ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

PLATFORMS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
107 MB DOSYA BOYUTU

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen beceri oyunu PLATFORMS'un müptelası olabilirsiniz.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen PLATFORMS, kullanıcılarda bağımlılık yaratma potansiyeli olan bir beceri oyunudur.

Oyunda hareket eden platformlara nişan alıp topunuzun şiddetini platforma göre ayarlamanız ve topu platformun üzerine fırlatmanız gerekiyor. Bu şekilde oyunda skorunuzu artırırken yol üzerindeki puanları toplamanız da skor hanenize ekleyecektir. Oyunu oynaması gayet basitken arkadaşlarınızla rekabetiniz kızıştıkça aslında oyunun o kadar da kolay olmadığını göreceksiniz.

Basit ancak özenli görsel efektlerin kullanıldığı PLATFORMS oyununda tek yapmanız gereken topunuzu belirli bir şiddetle kaydırmak suretiyle platforma fırlatmak, ne kadar çok platforma ulaşırsanız skorunuz o kadar artacaktır. İşin içine rekabet girdiğinde bağımlılık yaratacak PLATFORMS oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!