PLAYMOBIL Mars Mission

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Uzay görevlerini tamamlamanız gereken harika bir mobil oyun

PLAYMOBIL Mars Mission, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir uzay oyunu olarak ön plana çıkıyor. Mars'a gidip bir takım uzay görevlerini icra etmeniz gereken oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Uzaya ve gezegenlere meraklı olanları bir hayli yakından ilgilendiren bir mobil oyun olan PLAYMOBIL Mars Mission, adından da anlaşıldığı gibi Mars'a giderek uzay görevlerini yerine getirmenizi gerektiren bir oyundur. Astronot olma hayaliyle yanıp tutuşanların da hoşuna gidebilecek bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda birbirinden zorlu görevleri tamamlayarak başarılı olmanız gerekiyor. Kaliteli ve 3 boyutlu görselleriyle tıpkı uzayda gibi hissedebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Mars'ta mahsur kalan bir astronutu kurtarmak için mücadele ettiğiniz oyunda tüm zorlukların üstesinden gelmeniz gerekiyor. Gerçekçi kontrollerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı PLAYMOBIL Mars Mission oyununu kesinlikle denemelisiniz.

PLAYMOBIL Mars Mission oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

PLAYMOBIL Mars Mission

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
169 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir uzay aksiyon oyunu

PLAYMOBIL Mars Mission, iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz eşsiz bir uzay aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu uzay görevlerini tamamlamak için mücadele ettiğiniz oyunda uzayda mahsur kalan bir astronutu kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Büyük bir beğeniyle oynayabileceğiniz ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz türden bir mobil oyun olma özelliği taşıyan PLAYMOBIL Mars Mission, Mars'ta mahsur kalan bir astronutu kurtarmak için zorlu görevleri tamamlamanız gereken bir oyundur. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda astronot olma hayallerinizi bir miktar da olsa gerçekleştirebiliyorsunuz. Uzaya ve gezegenlere merakı olanların büyük bir beğeniyle oynayabileceğini söyleyebileceğim oyunda işiniz bir hayli zor. Kaliteli ve 3 boyutlu görselleriyle tıpkı uzayda gibi hissedebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Gerçekçi kontrollerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı PLAYMOBIL Mars Mission oyununu kesinlikle denemelisiniz.

PLAYMOBIL Mars Mission oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PLAYMOBIL The Explorers

    Dinozorları avladığınız eğlenceli bir macera oyunu
  • PLAYMOBIL Ghostbusters

    PLAYMOBIL Ghostbusters, Hayalet Avcıları filminin mobil oyunu.
  • Mars Mountain

    Mars Mountain, tehlikelerle dolu Mars'ta geçen aksiyon yüklü macera oyunu.
  • Ninja Mission

    Ninja Mission, süper ninjalarla kasabayı kurtarma mücadelesi verdiğiniz bir aksiyon oyunu.
  • Assassin Mission

    Assassin Mission, Android cihazların üzerinde oynayabileceğiniz basit ama bir o kadar da eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.
  • Commando War Mission: GunShip

    Commando War Mission: GunShip, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir FPS aksiyon oyunu.
  • Mission Z

    Mission Z mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Mission Adventure

    Maceradan maceraya koşabileceğiniz bir mobil oyun