Playnex

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
434 TOPLAM İNDİRME

Playnex ile mekanlarda çalan şarkıları kendiniz belirleyebilirsiniz.

Playnex, kafe, bar, pub gibi mekanlarda çalan şarkıları akıllı telefonunuzdan seçebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. Bulunduğunuz mekanlarda, mekan listesinden dilediğiniz şarkıyı seçerek o şarkının çalmasını sağlayabilirsiniz.

Genç kullanıcılara yönelik bir uygulama olan Playnex uygulaması sayesinde gittiğiniz mekanda çalan şarkıyı kendiniz belirleyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken mekan ismini girmek ve mekan listesinde bulunan şarkılardan dilediğinizi seçmek.

Facebook hesabınızla giriş yaparak veya ücretsiz üyeliğiniz oluşturarak kullanabileceğiniz Playnex, şu anda geliştirilme aşamasında olduğundan belirli mekanlarda kullanılabiliyor.

Erkan Calp

Playnex

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
213 TOPLAM İNDİRME

Playnex, bulunduğunuz mekanda çalan şarkıları mobil cihazınızdan belirlemenize imkan tanıyan bir uygulamadır.

Playnex, bulunduğunuz mekanlarda sıradaki şarkıyı belirlemenize yardımcı olan bir müzik uygulamasıdır. Tamamen ücretsiz olan uygulama ile sık gittiğiniz bar, pub veya kafe gibi mekanlarda çalan şarkıları siz belirleyebilirsiniz.

Playnex, gittiğiniz mekanlarda çalan tüm şarkıların bir listesine ulaşmanızı sağlıyor. O mekanın şarkı listesinden dilediğiniz bir parçayı seçerek sıradaki şarkıyı sevdiğinize armağan edebilirsiniz.

Beta aşamasında olduğu için çeşitli eksiklikler içeren Playnex’i kullanabilmeniz için ücretsiz üyeliğinizi oluşturmanız gerekiyor. Uygulama içerisinden hızlı bir şekilde üye olabiliyorsunuz. Dilerseniz –her uygulamada olduğu gibi- Facebook hesabınızı bağlayarak ta üyeliğinizi oluşturmanız mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması