Plight of the Zombie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME

Rollerin tersine döndüğü bir oyun olan Plight of the Zombies'de eli silahlı insanlardan kaçıp hayatta kalmak için karnınızı doyurmanız gerekiyor.

Zombie konulu oyunlar günümüzde bir kedi ve fare hikayesine dönüştü. İnsanlar bu durumda fare gibi kaçarken gittikçe daha sevimlileştirilen Zombie ahalisi bizleri kovalıyor. Bu durum Plight of the Zombie isimli oyunda biraz farklı. Bu sefer bizim Zombie milletinden genç Craig'i oynamamız isteniyor. Herkesin bildiği gibi kafasında birkaç tahtası eksik olan bu canavarlardan Craig, aptal olduğu için karnını doyurma yeteneğinden de yoksun.

Craig'in yürüyeceği rotayı sizin çizmeniz gerekiyor ve sizin yardımınızla minik Zombie karnını doyurmayı başarıyor. Ama işler o kadar da kolay değil. Şehri alt üst eden Zombie felaketinden sonra öfkelenen toplum, eli silahlı bir şekilde sokakları dümdüz edip Zombie avı yarışına giriyor. Aptal bir Zombie çocuğunu yönetirken size Metal Gear Solid oynuyormuş hissiyatı veren bölüm tasarımları oyunseverlere başarılı bir kompozisyon sunuyor. Sizin amacınız, sokaklara dökülmüş beyinleri toplayıp yemek. Beyinleri yedikçe yeni bölümleri almanız ve yeni eşyalar edinmeniz mümkün.

Alper Çetiner

Plight of the Zombie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Rollerin tersine döndüğü bir oyun olan Plight of the Zombies'de eli silahlı insanlardan kaçıp hayatta kalmak için karnınızı doyurmanız gerekiyor.

Zombie oyunları dediğimiz zaman aklımıza genelde dinamikleri kedi fare hikayelerine dönüşmüş birçok örnek geliyor. İnsanlar olarak bizim fare gibi kaçmamız gerekiyorken gün geçtikçe daha da sempatikleşen Zombie kalabalıkları bizi avlamaya çalışıyor. Plight of the Zombie bu durumları biraz tersinde çevirmekle kalmıyor, yepyeni bir bakış açıcıs da getiriyor. Oynadığımız ana karakter Craig isimli genç bir Zombie. Bu canavarlar, bildiğiniz gibi, çok zeki yaratıkla değil ve Craig isimli bücür de karnını doyurmak için sizin yardımıza muhtaç. Komutlarınız bekleyen aç susuz Zombie'nin hayatta kalmasını sağlamak sizin elinizde.

Craig'in harita içersindeki beyinleri bulup bunlarla beslenmesi gerekiyor. Toplamış olduğu beyinler sayesinde yeni bölümler açılıyor ve yeni eşyalar edinebiliyorsunuz. Ancak bu aşamada sizin hükmünüze tamamen güvendiği için hareket edeceği güzergahı sizin kontrol etmeniz gerekiyor. Halihazırda bir Zombie felaketiyle karşılaşmış insanlar da öte yandan öfkeliler. Eli silahlı olarak sokakları talan eden insanlar Zombie avına düştüğü için mümkün olabildiğince gizli kalmaya çalışmalısınız. Bu bağlamda Metal Gear Solid benzeri bir özveri bekleyen oyun dinamikleri bizleri şaşırtıyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Kill of the Week

    Zombie Kill of the Week oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Don Zombie - Kill the Undead!

    Bölgedeki tüm zombileri temizleyin!
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.
  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • ZKW-Reborn

    ZKW-Reborn, ünlü Zombie Kill of the Week oyununun devam oyunu olarak bünyesine yepyeni silah ve bölümler katıyor. 2 boyutlu sidescroller tarzı aksiyona zombi temasını ekleyen ZKW-Reborn, yeni zombi avcılarını bekliyor.
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Max Bradshaw and the Zombie Invasion

    Max Bradshaw and the Zombie Invasion mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur