Plus Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
782 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Plus Messenger'ı kullanarak dostlarınızla Android cihazlarınızdan kolayca sohbet edebiliyorsunuz.

Plus Messenger uygulaması, Telegram adlı sohbet uygulamasının üzerine bir kaç işe yarar özellik daha ekleyen ek uygulamalar arasında yer alıyor ve Android cihazlarda kolaylıkla kullanılabiliyor. Uygulamanın işlevlerinin sorunsuz bir şekilde çalışması ve eklenen özelliklerin kullanıcıların hoşuna gidecek şeyler olmaları ise tabii ki onu biraz daha etkili bir hale getiriyor.

Uygulamanın en dikkate değer yanı, Telegram için sunduğu tema desteği ile özelleştirilebilir ve görünüm elde etmenize izin vermesi. Böylelikle dostlarınızla sohbet ettiğinizde hiç zorlanmadan kendi hoşunuza gidecek bir sohbet ekranına kavuşabiliyorsunuz. Üçüncü parti kişiler tarafından yapılan temaları bularak bu özelliği aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ses dosyalarının direkt olarak sohbet ekranından paylaşımına da olanak tanıyan uygulama, böylelikle arkadaşlarınıza kendi sesinizi anında göndermenizi sağlayacaktır. Güvenliğine ve gizliliğine önem veren kullanıcılar ise uygulamanın ayarlar bölümüne getirdiği yeni telefon numarası gizleme seçeneğini kullanmaktan çekinmesinler.

Tabii ki çalışması için aktif bir internet bağlantısı gerektiren uygulama, zaman zaman saati yanlış göstermesi nedeniyle kullanıcılar tarafından eleştiriliyor ancak bu sorunun gelecek sürümlerde ortadan kalkacağına inanıyorum.

Telegram'ı daha etkili ve verimli bir şekilde kullanmak isteyenlerin kesinlikle denemeden geçmemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Messenger for Pokemon GO

    Messenger for Pokémon GO, Pokémon GO oynayanların kendi aralarında kolayca iletişim kurabilmesi ve tanışabilmesi için yapılmış bir uygulamadır.
  • Shout! for Messenger

    Shout! for Messenger uygulaması ile Android cihazlarınızdan capslerinizi yapabilir, dostlarınıza Facebook Messenger ile gönderebilirsiniz.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • Sound Clips for Messenger

    Sound Clips for Messenger uygulaması sayesinde Android Facebook Messenger üzerinden eğlenceli ses klipleri gönderebilirsiniz.
  • Facebook Messenger (APK)

    Facebook Messenger (APK), Facebook arkadaşlarınızla çok daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde mesajlaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Charge Messenger

    Charge Messenger uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm dostlarınızla kolayca iletişime geçebiliyorsunuz.
  • Messenger WithYou

    Messenger WithYou, MSN ve Yahoo mesajlaşma deneyimini mobile taşıyan bir uygulamadır.