Pocket Footballer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Pocket Footballer, ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir futbol oyunu olarak dikkatleri üzerine topluyor.

Pocket Footballer, Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletler üzerinde oynayabileceğimiz bir futbol oyunu ki bu zaten adından da net bir şekilde anlaşılıyor.

Oyundaki amacımız son derece basit; futbolcu olarak başladığımız kariyerimizde mümkün olduğunca şöhret kazanmaya çalışıyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek içinse çıktığımız maçlarda üstün performans sergilememiz gerekiyor.

Bir futbol oyuncusu olduğumuz için oyunun bize sunduğu kişiselleştirme seçenekleri bir hayli fazla. Bu seçenekleri kullanarak karakterimizi dilediğimiz gibi oluşturabiliyoruz. Hatta oyuncu ile sınırlı kalmayığ komple takımımızı bile oluşturma şansımız var.

Pocket Footballer'ın en iyi özelliklerinden birisi de tekli oyuncu modlarına ek olarak arkadaşlarımızla bir araya gelip beraber maçlara çıkmamıza imkan veren multiplayer moduna sahip olması.

Çizgi filmlerden fırlamış gibi görünen grafikleri ile herkesin sempatisini kazanabilecek bir oyun olan Pocket Footballer, bu tarz mizahi yönü ağır basan futbol oyunları oynamaktan zevk alanların mutlaka denemesi gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

Pocket Footballer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Pocket Footballer, eğlenceli ve kaliteli bir futbol oyununu ücretsiz olarak oynamak isteyenlere hitap ediyor.

Pocket Footballer, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, mizahi yönü ağır basan bir futbol oyunu olarak dikkatlerimizi çekiyor. Gerçekçilikten ziyade eğlence yönü ağır basan bir futbol oyunu arayışındaysanız Pocket Footballer'a göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Oyunun eğlenceli havası daha ilk adım attığımız zaman gerek grafiklerden gerekse ses efektlerinden oyuncuları etkisi altına alıyor. Oyuncuların tasarımları gerçekten komik bir tarzda modellenmiş. Elbette tasarım her şey değil. Neyse ki yapımcılar bu durumun farkında olacaklar ki Pocket Footballer'ı mümkün olduğunca eğlenceli kılabilmek için geniş çaplı kişiselleştirme seçeneklerine ve farklı oyun modlarına yer vermişler.

Pocket Footballer'da karşımıza hem tekli oyuncu hem de çoklu oyuncu modları çıkıyor. Kendi futbolcumuzu oluşturduktan sonra maçlara çıkıyor ve rakiplerimizle kozlarımızı paylaşıyoruz. İstersek arkadaşlarımızla bir araya gelerek kooperatif mücadelelere girişebiliyoruz.

Uzun soluklu bir futbol oyunu olan Pocket Footballer, futbola ilgi duyan oyunseverlerin ilgisini çekebilecek kalitede ve düzeyde bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Footballer

    Angry Footballer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Pocket Soccer

    Pocket Soccer, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz basit bir futbol oyunudur.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Pocket Basketball

    Pocket Basketball, Android cihazlarınız oynayarak eğlenebileceğiniz oldukça güzel ve başarılı bir basketbol atış oyunudur.
  • Pocket Pool

    Kırmızı topu sokmak göründüğü kadar kolay değil.
  • Pocket League Story 2

    Pocket League Story 2, eski zamanlarda atari ile oynadığımız futbol oyunlarını anımsatan eğlenceli ve ücretsiz bir Android futbol oyunudur.
  • Pocket Sports Basketball

    Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Pocket Sports Basketball, basketbol ile masa oyunlarının bir arada sunulduğu bir mobil oyundur.
  • Pocket Bowling

    Kolay oynanışlı eğlenceli bowling oyunu