Pocket Gunfighters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME

Pocket Gunfighters ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Pocket Gunfighters bize ilginç bir bilim kurgu hikayesi sunan ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyundur.

Nişan alma yeteneğimizi konuşturduğumuz bir aksiyon oyunu olan Pocket Gunfighters'ın hikayesi zamanda yolculuk kavramına dayanmakta. Oyunda herşey kötü niyetli düşmanlarımızın zamanda yolculuk yapabilecekleri bir teknolojiyi keşfetmesiyle başlıyor. Düşmanlarımız bu teknoloji sayesinde geçmişi ve geçmişle bağlantılı olarak da geleceği kendi çıkarlarıyla uyumlu olacak şekilde değiştirebileceklerdir. Bu nedenle bu durumu önleyebilecek kahraman olarak silahlarımızı kuşanmalıyız ve düşmanlarımızı durdurmalıyız.

Pocket Gunfighters'da tek bir kahramanı yönetmiyoruz. Oyunda zaman makinasına atlayarak tarihte yolculuk yapıyoruz ve tarihi kahramanları toplayarak zamanın değişmesini önlemeye çalışıyoruz. Oyunda keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda kahraman mevcut. Kahramanlarımız tabancalar, pompalı tüfekler ve makineli tüfekler gibi farklı silah seçeneklerine sahipler. Oyunda ilerledikçe kahramanlarımızı geliştirebiliyor, onları daha güçlü hale getirebiliyoruz ve güçlü bölüm sonu canavarlarının karşısına çıkabiliyoruz.

 

Can Erdil Şentürk

Pocket Gunfighters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Pocket Gunfighters ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Pocket Gunfighters ilginç bir hikayeyi eğlenceli bir oyun yapısıyla birleştiren bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Pocket Gunfighters'da bilim kurgu türünde bir hikayede ana kahraman oluyoruz. Oyunda herşey kötü niyetli düşmanlarımızın zaman yolculuğu için kullanabilecekleri bir teknolojiyi keşfetmesiyle başlıyor. Düşmanlarımız zaman yolculuğu yaparak tarihi değiştirmeye çalışmaktadırlar ve biz de bunu durdurma kabiliyetine sahip olan tek kişiyizdir. Bu iş için silahlarımızı kuşanıyoruz ve suçluların peşine düşerek dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz.

Pocket Gunfighters'da 50'den fazla kahraman yer almakta ve oyunda ilerledikçe bu kahramanları açabiliyoruz. Bize verilen görevleri tamamlayarak kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla savaştığımız oyunda bize birçok farklı silah seçeneği sunuluyor: tabancalar, pompalı tüfekler, makinalı tüfekler ve daha fazlası.

Pocket Gunfighters'da hikaye modunun haricinde farklı oyun modları yer almakta. Oynanış da oldukça basit. Ateş etmek için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli.

Eğer aksiyon oyunlarını seviyosanız Pocket Gunfighters hoşunuza gidecektir.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Mine 3

    Pocket Mine 3, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve bir madenci olarak derinlerdeki dünyayı keşfedeceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.
  • Ecotone Pocket

    Ecotone Pocket, karanlık güçlerden kaçmaya çalıştığınız Android oyunu.
  • Pocket Fleet

    Pocket Fleet Android için geliştirilen çok oyunculu bir uzay savaşı oyunudur.
  • Pocket Mine 2

    Pocket Mine 2, uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir madencilik oyunu.
  • Pocket Pugilism

    Pocket Pugilism ilginç bir mobil dövüş oyunudur
  • War in Pocket

    War in Pocket Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bol aksiyonlu bir strateji oyunudur.
  • Pocket Mine

    Pocket Mine, tamamen ücretsiz olarak sunulan bir arcade oyun. Oyunda yerin derinliklerine inerek değerli materyalleri çıkartmaya çalışıyoruz.
  • Pocket Troops

    Mini ordumuzu kurup savaşıyoruz.