Pocket Jump: Casual Jumping Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Farklı karakterler aracılığıyla çeşitli engelleri aşabileceğiniz ve yıldız toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Onlarca farklı karakteri yöneterek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz ve zıplayarak engelleri aşabileceğiniz Pocket Jump: Casual Jumping Game, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında bulunan ve canlı grafikleri ile göz kamaştıran bu oyunda amaç, çeşitli küp blokların ve dikenli yolların yer aldığı parkurlarda yarışarak engelleri aşmak ve puan toplayarak yolunuza devam etmektir. Oyunda, karakterinizi sağa ve sola yönlendirip engellerin üzerinden atlatmalı ve dikenlere değmeden parkuru tamamlamalısınız. Elinizden geldiğince fazla puan toplamlı ve farklı bölümlerin kilidini açmalısınız.

Oyunda penguen, kuzu, kedi, patlamış mısır kovası, şeker ve daha onlarca ilginç karakter yer almaktadır. Bu karakterlerden dilediğinizi yöneterek küp blokların üstünde zıplamalı ve yolunuza devam ederek yıldız puanlar toplamalısınız. Çevrimdışı özelliği sayesinde oyunu istediğiniz yerde ve zamanda oynayabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara hizmet veren Pocket Jump: Casual Jumping Game, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz sıra dışı bir bulmaca oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Pocket Jump: Casual Jumping Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
128.8 MB DOSYA BOYUTU

Farklı karakterler aracılığıyla çeşitli engelleri aşabileceğiniz ve yıldız toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşacağınız ve bağımlısı olacağınız Pocket Jump: Casual Jumping Game, ilginç karakterleri yöneterek çeşitli engellerin yer aldığı parkurlarda yarışabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.

Etkileyici grafikerli ve keyif verici müzikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda asıl amaç, karakterlerinizi engellerin üzerinden atlatarak yıldız puanlar toplamak ve farklı bölümlerin kilidini açmaktır. Oyunun kontrolleri oldukça basittir. Parmağınızı ekranın üzerinde gezdirerek karakterlerinize yön verebilirsiniz. Ayrıca ekranı yukarı doğru kaydırarak zıplatma işlevini yerine getirebilir ve engellere takılmadan yolunuza devam edebilirsiniz.

Oyun içerisinde yer alan penguen, mısır kovası, şeker, kedi, kuzu ve daha onlarca farklı karakter arasından dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Ayrıca maksimum seviyede yıldız puana ulaşarak farklı karakterlere sahip olabilirsiniz. Çevrimdışı modu ile internet bağlantısına ihtiyaç duymadan istediğiniz zaman oyunu oynayabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında bulmaca kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Pocket Jump: Casual Jumping Game, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Casual Heroes

    Gerçek oyuncular ile arena savaşlarına katılacağız.
  • Briscola Online Casual Arena

    Gerçek zamanlı olarak diğer oyunculara meydan okuyacağız.
  • Jumping Slime

    Sevimli karakterleri yöneterek çeşitli engellere ve yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Jump Game

    Gerçek zamanlı savaşları kazanmaya çalışacağız.
  • Puzzle Island: Match 3 Game

    Adamızı geliştirmeye çalışacağız.
  • Eureka Quiz Game

    Birbirinden farklı sorulara cevap vermeye çalışacağız.
  • Guess the Food, Multiple Choice Game

    Markaları eşleştirmeye çalışacağız.
  • Jump Jump BAM

    Farklı şekilleri içeren küp yığınları arasından zıplayarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz keyif verici bir oyundur.