Pocket Knights 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Gerçek zamanlı savaşlar yapacağız.

Mobil platform oyuncularına tamamen ücretsiz olarak sunulan Pocket Knights 2 ile aksiyon dolu anlar yaşayacağız.

Kaliteli grafiklerin ve geniş içeriğin buluştuğu oyunda, dünya çapında 100 binden fazla oyuncu bulunmaktadır. 3D grafiklere sahip olarak karşımıza çıkan mobil oyunda karakterimizi oluşturacak, savaşlara katılacak ve seviyesini yükseltmeye çalışacağız.

Sürükleyici yapısı ile kısa sürede mobil platformda yükselişe geçen Pocket Knights 2, bünyesinde birbirinden farklı sayısız görev bulunduruyor. Oyuncular dilerlerse bu görevleri yaparak pratik kazanabilir dilerlerse de dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele edebilirler. Fantastik özellikler ile oyunculara enfes içerikler sunan yapım, görsel efektleri bakımından da oldukça hoş görünmektedir.

100’den fazla kahramanın yer aldığı yapım da PvP ve Arena savaşlarına katılabilecek ve gerilim yüklü sahnelerde mücadele edebileceğiz. Oyuncular karakterlerinin silahlarının seviyesini artırarak daha verimli hale getirebilirler. Ayrıca silahları ve kostümleri değiştirebildiğimizi de belirtelim. Gerçek zamanlı savaşlar yapabildiğimiz mobil oyun, Google Play incelemelerinden 4.3 gibi bir puan aldı. İOS platformunda da yer alan yapım, orta dereceli bir kitle tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Pocket Knights 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
193.1 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek oyuncularla savaşacağız.

İOS platformu oyuncularına sunulan Pocket Knights 2 ile gerçek zamanlı savaşların yaşandığı bir dünyaya giriş yapacağız.

Mobil rol oyunlar arasına katılan ve şu sıralar yüzbinlerce oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapım, fantastik özellikleri ile mobil platformda yükselişe geçti. Çok sayıda farklı görevler ile desteklenen yapımda, dünyanın çevresindeki oyuncularla karşı karşıya gelecek ve 3D grafikler eşliğinde aksiyon dolu anlar yaşayacağız.

Mobil oyuncular tarafından keyifle oynanan Pocket Knights 2’de 100’den fazla ve farklı kahraman yer alıyor. Oyuncular kahramanlarını seçebilecek, oluşturabilecek ve seviyesini yükseltmeye çalışacaklar. Oyuncular belirtilen görevleri hızlı ve çabuk bir şekilde yerine getirerek seviye atlayabilir ve diğer oyunculardan daha avantajlı bir konuma yükselebilirler.

Sadece Android platformunda 100 binden fazla oyuncuya sahip olan mobil rol oyunu, İOS platformunda da bir o kadar oyuncu satısına sahiptir. Ücretsiz olarak oynanabilen yapım son güncellemesini 31 Mayıs’ta aldı. Güncelleme ile oyuncuların belirttiği hatalar ortadan kaldırılırken, yeni içerikler de oyunculara sunuldu. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okumaya hazır olun.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sword Knights: Idle RPG

    Canavarlara karşı savaşlarda kullanabileceğiniz eşsiz kılıçların yer aldığı muhteşem bir oyundur.
  • Pocket Rogues

    Gerçek zamanlı olarak rol oyunu oynayacağız.
  • Knights of Dungeon

    Onlarca farklı karakter ile zindanlarda savaşabileceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.
  • Pocket Luna

    Gerçek zamanlı savaşlar bizleri bekliyor.
  • Pocket Story

    Pokemonlarla dolu bir dünyada savaşacağız.
  • Pocket Rogue

    Çeşitli sembollerden ve işaretlerden oluşan onlarca unsuru kontrol ederek sürükleyici görevler üstleneceğiniz ilginç bir oyundur.
  • Jungle Adventures 2

    Renkli bir dünyaya dalacağız.
  • Dice Mage 2

    Büyülü bir dünyaya gireceğiz.