Pocket Legends Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Hayvan kahramanları yönettiğiniz aksiyon rpg oyunu

Pocket Legends Adventures, mobil platformdaki en iyi MMO oyunlarından biri olan Pocket Legends’ın devam oyunu. Spacetime Studios tarafından geliştirilen aksiyon yüklü rol yapma oyununda hayvanların dünyasına konuk oluyoruz.

Yenilikçi gerçek zamanlı dövüş sistemi, benzersiz yetenek tabanlı ilerleme, sonsuz karakter özelleştirme, Co-op multiplayer oynama seçeneği sunmasıyla öne çıkan aksiyon rpg oyunu Pocket Legends Adventures, Alter’in antik dünyasında geçiyor. Aksiyon, strateji ve rol yapma öğelerini harmanlayan yapımda görünümlerinden kullandıkları silahlara her şeylerini ayarlayabildiğimiz hayvan kahramanları yönetiyoruz. Ok, kılıç, asa gibi silahların yanı çeşitli büyüler yapabilen kahramanlarımızla tek oyunculu modda ölümcül tuzakların olduğu zindanlara giriyoruz. Arkadaşlarınızı da yanınıza alıp Alterra’nın tehlikeli bölgelerini birlikte keşfe çıkabilirsiniz.

Sınıf ve hiçbir öğe kısıtlaması sunmayan, tamamen özgür oynanış sunan açık dünya rol yapma oyununun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Erkan Calp

Pocket Legends Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Popüler MMO oyunu yenilendi!

Pocket Legends Adventures, farklı silahlara kuşanmış, özel güçleri olan hayvan kahramanları yönettiğiniz aksiyon rpg oyunu. Oyunun geliştiricisine göre Alterra’nın antik dünyasında geçen aksiyon, strateji ve rol yapma karışımı oyunu, mobil platformda en çok oynanan MMO oyununun yapımcısının imzasını taşıyor.

Spacetime Studios’un mobile milyonlarca indirmeye ulaşan aksiyon rol yapma oyunu Pocket Legends’ın ikinci oyununda grafiklerin kalitesi artırılmış, dövüş sistem tamamen yenilenmiş, elbette yeni karakter ve silahların yanı sıra büyüler eklenmiş. Tek oyuncu modunda ölümcül tuzaklarla karşılaşacağınız karanlık zindanlara giriş yaparken, Co-op multiplayer modunda arkadaşlarınızla birlikte rakiplerinizi alt etmenin keyfini çıkarıyorsunuz.

Pocket Legends Adventures’ı diğer fantastik aksiyon rpg oyunlarından ayıran en önemli nokta; tamamen özgür oynanış sunması ve hiçbir kısıtlama içermemesi. Sınıf atlayanın değil yeteneklerini konuşturanların kazandığı açık dünya sürükleyici bir rol oyunu karşımızda.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Fantasy

    Mücadele gücü yüksek bir rol oyunu
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Pocket Legends

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Nimian Legends : BrightRidge

    Eşsiz deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Dynasty Legends (APK)

    Bire karşı binlerce düşman... Süper sürükleyici savaş deneyimi
  • Avenger Legends

    Avenger Legends, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan macera rpg (rol yapma) oyunu.
  • FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

    Square Enix'in beklenen rpg oyunu FINAL FANTASY XV mobilde!
  • Arcane Quest Legends

    İnternetsiz oynanabilen etkileyici aksiyon rpg hack & slash oyunu