Pocket Mine

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Mine, tamamen ücretsiz olarak sunulan bir arcade oyun. Oyunda yerin derinliklerine inerek değerli materyalleri çıkartmaya çalışıyoruz.

Pocket Mine, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir arcade türü oyun olarak dikkat çekiyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu ilginç oyunda kazmasını küreğini yanına alıp yeri kazmaya başlayan bir karakterin kontrolünü ele alıyor ve yeraltında bulunan kıymetli materyalleri çıkartmaya çalışıyoruz. Elbette bunu gerçekleştirmek düşündüğümüz kadar kolay olmuyor. Yeraltına inmek epey tehlikeli ve sabır isteyen bir görev. Dolayısıyla karakterimize yerin altına olan yolculuğunda her yönden yardım etmemiz gerekiyor.

Yaptığımız iş her ne kadar tehlikeli olsa da getirisi de aynı ölçüde yüksek oluyor. Yerin altında kıymetli eserler ve materyaller var. Bunları tek tek bulup yeryüzüne çıkartmaya çalışıyoruz. Para kazandıkça kendimize kullanışlı eşyalar satın alabiliyoruz. Bombalar, dinamitler, kazıcılar gibi eşyaları yanımıza aldıkça daha derine gitme şansına erişiyoruz. Daha derine gittikçe pahası yüksek eşyalar çıkartabiliyoruz.

Oyunda Facebook desteği de sunuluyor. Bu özellik sayesinde başarımlarımızı Facebook üzerinde arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz.

Pocket Mine'da eğlenceli bir müzik albümüne yer verilmiş. Oyun esnasında çalan müzikler eğlence faktörünü katlayan detaylar arasında. Grafik olarak beklentileri karşılamakta zorlanmayan Pocket Mine, her yaştan oyunsever tarafından zevkle oynanabilir.

Emircan Erdoğan

Pocket Mine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME
44.3 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Mine, yeryüzünün derinliklerinde kazı çalışmaları yaparak müze koleksiyonu için değerli parçalar bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir oyun.

Pocket Mine, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir maden kazma oyunudur. Oyun içerisinde yeryüzünün derinliklerinde yaptığınız kazı çalışmaları ile değerli parçalar bulmaya çalışıyorsunuz.

Oyun içerisinde karakterinizi kolayca kontrol edebilirsiniz. Derinlerde kazı yaparken, müze koleksiyon parçaları dışında, hazine kutuları ve nadir görülen eserler de bulabiliyorsunuz.

Kart destenizi tamamlayarak kazı kpotansiyelinizi arttırabildiğiniz oyunda, arkadaşlarınız ile kart değişimi yaparak destenizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca tamamladığınız desteler için sürpriz ödüller de sizi bekliyor. Dünya genelinde Pocket Mine oyununu oynayan tüm oyunculardan oluşan liderlik sıralamasında üst sıralara çıkmak için daha çok kazı yapmalısınız.

Etkileyici grafik ve mükemmel müziklere sahip olan Pcket Mine'ı ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Oynadıkça bağımlılık kazanabileceğiniz oyunda, keyifli vakit geçirmek mümkün.

Özellikler:

  • Bağımlılık yapıcı
  • Destenizi tamamlayarak hem kazı potansielinizi arttırın hemde ödüller kazanın
  • Müthiş patlamalar
  • Etkileyici müzik ve grafikler
  • Dinamit, bomba, matkap ve diğer etkili güçlendirme seçenekleri
  • Nadir görülen eser ve hazineleri bulma
  • Game Center liderlik sıralaması
  • Evrensel
  • Ücretsiz!

Müze eserlerini ve hazineleri bularak yüksek puanlar elde ederek liderlik koltuğuna oturmak Pocket Mine'ı ücretsiz olarak hemen indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Mine 2

    Pocket Mine 2, uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz bir madencilik oyunu.
  • Pocket Mine 3

    Pocket Mine 3, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve bir madenci olarak derinlerdeki dünyayı keşfedeceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.
  • Pocket Legends Adventures

    Hayvan kahramanları yönettiğiniz aksiyon rpg oyunu
  • Mine Quest 2

    Mine Quest 2, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Mine Survival

    Zombilerden korunarak yaşam mücadelesi vereceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Multicraft: Pocket Edition

    Multicraft: Pocket Edition ücretsiz bir sandbox oyunudur
  • Mynncraft : Pocket Edition

    Mynncraft : Pocket Edition mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sandbox oyunudur
  • Pocket Edition World Craft 3D

    Pocket Edition World Craft 3D ücretsiz bir Minecraft alternatifidir