PolitiCats

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

PolitiCats, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan PolitiCats, kedilerin başkan seçildiği, seçim kampanyaları düzenlediği bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Garfield'ın da yer aldığı oyunda eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Siyaset yapan kediler arasında geçen PolitiCat oyunu, bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça eğlenceli ve zevkli olan oyunda kedileri yönlendirerek seçimleri kazanmaya çalışıyoruz. Siyasi becerilerinizi ortaya koyduğunuz oyunda kedinizi yönlendiriyor ve seçim kampanyalarına katılmasını sağlıyorsunuz. Seçim kampanyaları yaparak kendinize destekçiler buluyor ve daha güçlü hale geliyorsunuz. Oyunda kendi kedinizi kişiselleştirebilir ve kendi zevkinize göre görünüme bürünmesini sağlayabilirsiniz. Düzenlediğiniz seçim kampanyalarına personel de bulmalı ve size yardımcı olmalarıı sağlamalısınız. Özel yeteneklerinizi kullanabilir, krediler çekebilir ve efsane kedi Garfield'ın kilidini açabilirsiniz. Bağışlar düzenleyebilir ve en güçlü aday haline gelebilirsiniz. Oldukça gerçekçi işlerin gerçekleştiği PolitiCats oyununu sakın kaçırmayın.

PolitiCats oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

PolitiCats

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

PolitiCats, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Siyasi becerilerin ön plana çıktığı bir oyun olan PolitiCats, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Seçim kampanyalarının düzenlendiği oyunda seçimlerden galip çıkmamız gerekiyor.

Tipik politika olaylarının gerçekleştirildiği bir oyun olan PolitiCats, oldukça eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda sahibi olduğumuz karakter kediyi düzenleyebiliyor, istediğimiz görünüme kavuşmasını sağlayabiliyoruz. Ardından kediyi şeçim kampanyalarına sokarak halkın oyunu toplamak için kullanıyoruz. Oldukça eğlenceli olan oyunda diğer kedi adaylara karşı mücadele içerisine girmeniz gerekiyor. Siyasetten hoşlanan biriyseniz PolitiCats mutlaka ilginizi çekecektir. Oyunda seçim kampanyaları düzenleyebilir, bağışlar organize edebilir ve yüksek puanlara ulaşarak liderlik koltuğuna oturabilirsiniz. Ayrıca oyunda ilerledikçe ünlü kedi Garfield'ın kilidini de açabilirsiniz. Gerçekçi olayları gerçekleştiği PolitiCats oyununu sakın kaçırmayın.

PolitiCats oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu