Poly Water

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Poly Water, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Poly Water, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımız çıkıyor. Oyunda bir deniz anasını kontrol ediyor ve tuzaklarla dolu bir tünelde yukarı tırmanarak karşınıza çıkan altınları topluyorsunuz.

Zorlu bir oyun olarak karşımıza çıkan Poly Water, su altındaki tehklikelerden kaçmanızı ve karşınıza çıkan altınları toplamanızı gerektiren bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda zorlu engellerle ve tuzaklarla dolu bir tünelde ilerliyor ve altınları toplayarak yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oyunda ilerledikçe farklı karakterlerin kilitlerini açabiliyor ve oyuna heyecan getirebiliyorsunuz. Telefonlarınızı yormayan low poly tarzı grafiklere sahip olan oyunda renkli ve eğlenceli grafikler yer alıyor. En uzun mesafeyi giderek arkadaşlarınıza meydan okuyabilir ya da liderlik koltuğuna oturabilirsiniz. Sonsuz oyun moduna sahip olan Poly Water, yeni bölümleri ve yeni karakterleriyle sizleri bekliyor. Dünya çapında bir oyuncu kitlesine sahip olan oyunu sakın kaçırmayın.

Poly Water oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Poly Water

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Poly Water, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Poly Water, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Oyunda farklı karakterleri seçebiliyor ve deniz altındaki zorlu engellerden kaçarak yüksek skorlara ulaşabiliyorsunuz.

Deniz altında geçen zorlu ve bir o kadar da bağımlılık yapıcı bir oyun olarak dikkatimi çeken Poly Water, arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Oyuna ilk başladığınızda bir deniz anasıyla yola koyuluyor ve karşınıza çıkan altınları toplamaya çalışıyorsunuz. Oyunda ilerledikçe farklı karakterlerin kilitlerini açıyor ve heyecan verici sahneler yaşayabiliyorsunuz. Oldukça bir bir oynanışı bulunan oyunda tek yapmanız gereken engellerden kaçmak ve yolunuza çıkan altınların tümünü toplamak. Low poly tarzı grafiklere sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak liderlik koltuğuna oturabiliyor ve zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyun olarak karşımıza çıkan Poly Water'ı sakın kaçırmayın. 

Poly Water oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Poly Crack

    Poly Crack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir refleks oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • UNICORN Low Poly

    Renkli ve hoş deneyim sunan bir boyama oyunu
  • Fish Out Of Water!

    Fish Out Of Water! Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir balık fırlatma oyunudur.
  • Where's My Water? 2

    Where's My Water? 2 kaldığı yerden devam ediyor ve sunduğu yüzlerce bölümün her birinde oyunseverlere farklı bir bulmaca oyunu deneyimi yaşatıyor.
  • Poly Drift

    Yarışlara katılacağız.
  • Poly Artbook

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Poly Bridge

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • World of Water APK

    Su altı dünyasına giriş yaptığınız World of Water APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunları arasında yer alıyor.