Pop Shot! Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Bu futbol oyununda ufak dokunuşlar sizi gole götürecek.

Pop Shot! Soccer, maç yapmak yerine gol atmaya çalıştığınız, challenge’lara girdiğiniz mobil futbol oyunu. Çocukluğumuzun masa üzerinde oynanan futbol oyunlarını anımsatan oyun, offline (internetsiz) oynama seçeneği sunuyor.

Beceri odaklı futbol oyunları arasında kendine yer bulan Pop Shot! Soccer, klasik maç yapmaktan sıkılanlar için güzel bir alternatif. 41 MB gibi oldukça düşük boyuta sahip olmasına karşın görsel olarak çok da zayıf olmayan eğlence dozu yüksek bu futbol oyununda birbirlerine yakın duran ancak kontrolünüzde olmayan oyuncularla gol bulmaya çalışıyorsunuz. Ekrana dokunup basılı tutarak takım arkadaşlarınıza pas veriyorsunuz. Top boşluğa düşerse oyun sonlanıyor. Topu forvete ulaştırmayı başarırsanız golü kaçırmanız imkansız gibi bir şey; çünkü kaleci yok. Bu modda oynamaktan sıkılırsanız topu üst direğe vurdurup puan toplamaya çalıştığınız crossbar challenge var.

Erkan Calp

Pop Shot! Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
152 MB DOSYA BOYUTU

Paslaşarak golü bulun.

Pop Shot! Soccer, klasik maçlardan sıkılanlara tavsiye edeceğim, kolay oynanışlı bir mobil futbol oyunu. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan futbol oyunu, oynanış stiliyle seneler öncesinin masalarda oynanan futbol oyunlarını hatırlatarak nostalji yaşatıyor. Görsellikten ziyade eğlenceye odaklanan futbol oyunu tamamıyla ücretsiz ve internetsiz (offline) oynamaya izin veriyor.

iOS platformunda 150MB civarı boyutuyla dikkat çeken futbol oyunu Pop Shot! Soccer’da ne lisanslı futbolcu ve stadyumlar, ne gerçekçi fizikler, ne online ve offline modlar bulunuyor ancak oynaması son derece keyifli. Dokun basılı tut - bırak oynanışıyla her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz futbol oyununda maçlara çıkmıyor, rakiplerle karşılaşmıyorsunuz. Takım arkadaşlarınızla paslaşarak gol bulmaya çalışıyorsunuz. Takım arkadaşlarınız hareketsiz durduğundan size sadece pas atmak kalıyor. Pas atacağınız oyuncuyla aranızdaki mesafe önemli. Pas şiddetini buna göre ayarlıyor, topu forvete ulaştırıyor ve bomboş kaleye son vuruşu yapıyorsunuz. Bölüm geçtikçe oyuncuların arası açılıyor, kalenin belli bir noktasına vurmanız isteniyor. Bu mod dışında topu üst direğe çarptırarak puan topladığınız crossbar challenge var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2020 APK

    Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!
  • Rumble Stars Soccer

    Hayvanlar sahaya iniyor!
  • Soccer Stars APK

    Soccer Stars APK Android, Miniclip'in online (internetli) ve internetsiz oynanış sunan futbol oyunu. Soccer Stars oynaması ücretsizdir.
  • Dream League Soccer 2021 APK

    Dream League Soccer 2021 sezonu açıldı! Dream League Soccer 2021 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Soccer Manager 2019 APK

    Mobildeki en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Soccer Star 2020 APK

    Soccer Star 2020 APK Android futbol oyunu, Dünya Kupası maçlarına odaklanıyor. Mili takımlarla oynayabildiğiniz futbol oyununda kritik dokunuşlar yapıyorsunuz.