Pop The Corn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Pop The Corn'da sinemada film izleyenlerin kafasına patlamış mısır fırlatıyoruz.

Pop The Corn!, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış, eğlenceli ve zaman geçirmek için ideal bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda sinemada film izleyenlerin kafasına patlamış mısır atıyor ve onları rahatsız ediyoruz.

Söz konusu bu görevi yerine getirebilmek için öncelikle kendimize patlamış mısır yapmamız gerekiyor. Patlamış mısır yapabilmek için kullanabileceğimiz dört farklı yöntem var. Mikrodalga fırın, tava, tencere veya mısır patlatma makinesi yöntemlerinden birisini seçip mısırları hazırlayabiliyoruz.

Kovaları mısırla doldurduktan sonra sinemaya gidiyor ve hepsini tek tek fırlatmaya başlıyoruz. Bu noktada epey dikkatli olmamız gerekiyor çünkü iyi nişan almazsak fırlattıklarımız boşa gidiyor. Ziyaretçileri tam kafalarından vurursak daha fazla sinirleniyorlar ki zaten asıl amacımız da bu.

Oyunda 4 farklı boyuta sahip mısır kovası, 8 farklı aroma, 20 farklı kova deseni, 10 farklı kova tasarımı ve 50 farklı çıkartma bulunuyor. Bunları kullanarak hem mısırlarımızı hem de mısır kovamızı kişiselleştirebiliyoruz.

İlginç bir oyun deneyimi sunduğu için Pop The Corn!'u oyunseverlere tavsiye ediyoruz fakat çocukların daha fazla seveceği bir yapım olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lindsay Lohan's The Price of Fame

    Şöhret basamakları her yoldan tırmanabileceğiniz Lindsay Lohan's The Cost of Fame, Kim Kardashian Hollywood'un izinden gidiyor.
  • Teddy the Panda

    Teddy the Panda, sevimli bir pandanın bakımını üstlendiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Masha and the Bear

    Masha and the Bear, Maşa ile Koca Ayı çizgi filminin mobil oyunu.
  • Defend the Brain

    Defend the Brain, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur.
  • Gumball - Journey to the Moon!

    Gumball - Journey to the Moon! ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir roket fırlatma oyunudur.
  • Talking Ben the Dog Free

    Talking Ben the Dog Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir uygulamadır.
  • Beat The Boss 3

    Keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkan Beat The Boss 3'te serinin diğer oyunlarında olduğu gibi yine patronumuzu pataklıyoruz.
  • Fixies The Masters

    Android için ücretsiz bir eşya tamir etme oyunu olan Fixies The Masters ile çocuğunuz eşyaların içindekileri merak etmek için onları parçalamayı bırakacaklar.