Pop The Ice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Pop The Ice, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda reflekslerinizi sınıyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olan Pop The Ice, ekrana dokunarak bölümleri geçmeye çalıştığınız bir oyundur. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Basit oynanışıyla da dikkat çeken oyunda tek yapmanız gereken en uygun zamanda ekrana dokunmak ve buzu bir üst seviyede yer alan bardağın içerisine atmak. Farklı bardak türleri ve engellerle de karşılaşabileceğiniz oyunda keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Pop The Ice mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Pop The Ice oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pop The Ice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
228 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zaman geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu

Pop The Ice, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve keyifli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda yüksek puanlara ulaşabilmek için mücadele ediyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümleri ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken Pop The Ice, reflekslerinizi sınayıp yüksek puanlara ulaşabileceğiniz bir oyundur. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız en uygun zamanda ekrana dokunmak ve bölümleri tamamlamak. Hepsi birbirinden zorlu onlarca bölüme sahip olan oyunda buzu zıplatarak bardaklara atmaya çalışıyorsunuz. Renkli atmosferi ve keyifli oynanışıyla da ön plana çıkan Pop The Ice mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Farklı bardak türleri ve engellerle de karşılaşabileceğiniz oyunda keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.

Pop The Ice oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avoid The Circle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Bang The Blocks

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Flip The Rocket

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Burger – The Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Crush The Castle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Pump the Blob!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Hit the Light

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Icing On The Cake

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu