Pop the Lock

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Pop the Lock, numarayı simgeleyen yuvarlağa dokunarak kilidi açmaya çalıştığınız beceri odaklı bir oyun.

Pop the Lock, basit ancak keyif veren oyunlar arasında ve zaman geçirmek adına kafa yormadan oynanabilecek oyunlar listenize almanızı tavsiye ederim. İster Windows Phone telefonunuzda isterseniz de Windows bilgisayarınızda veya tabletinizde oynayabileceğiniz oyunda adından da tahmin edeceğiniz üzere kilitli mekanizmayı açmaya çalışıyorsunuz.

İşe veya okula giderken yolculuk esnasında, misafirliğe gittiğinizde canınız sıkıldığında veya evinizde kafanızı boşaltmanız gerektiğinde açıp kısa süreliğine oynamak üzere bir oyun arıyorsanız bilgisayarınızın yanı sıra telefonunuzda oynayabileceğiniz Pop the Lock’a bir şans vermelisiniz.

Türk yapımı olarak öne çıkan oyunda kiliti kaldırmak için hareketli ve dokunduğunuzda aniden duran kırmızı çizgiyi kilidi açan numarayı temsil eden sarı renkli yuvarlağın üzerne getirmeniz gerekiyor. Zamanlamayı tutturamazsanız hatanız görmezden gelinmiyor ve sil baştan başlıyorsunuz. Sarı renkte yuvarlak numarayı temsil ettiğinden her dokunuşunuzda başka bir noktada beliriyor. Her bölümde kaç numara dokunmanız gerektiği kilidin ortasında gösteriliyor.

Erkan Calp

Pop the Lock

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Pop the Lock, harika zamanlama yaparak kilidi açmanız gereken bir refleks oyunu.

Pop the Lock, Android telefon ve tabletimizde ücretsiz oynayabildiğimiz refleks oyunları arasında geliyor. Türk yapımı olmasıyla öne çıkan oyun olabildiğince sade tasarlanmış ve ilginç bir şekilde kısa sürede bağımlısı olabiliyorsunuz.

Oyunda amacımız kilidi açık konuma getirmek. Bunun içi dokunuşumuza göre kendini durduran çizgiyi yuvarlağın üzerine getirmemiz gerekiyor. Kırmız renkli çizgi sarı renkli yuvarlağın üzerine denk geldiğinde kilit açılmış oluyor ve sonraki bölüme geçiyoruz. Bu noktada oyunun kolay olduğunu düşünebilirsiniz. Tek yaptığınız doğru zamanda dokunmak ancak kilidin açılması sağlayan sarı renkli yuvarlak farklı noktalarda çıkıyor ve aniden yön değiştiriyor. Ayrıca birden fazla yerde çıkabiliyor. Tüm bunlar hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Her bölümde kilidi açan mekanizmanın sayısı farklılık gösteriyor. Bölüme başlamadan kaç kusursuz dokunuş yapmanız gerektiğini kilidin ortasından görebiliyorsunuz.

Kolaydan zora doğru ilerleyen onlarca bölümle bizleri saatlerde ekran başına kilitlemeyi başaran Pop the Lock puan odaklı oyunlar arasında değil. Daha çok boş zamanlarda veya birilerini beklerken açıp kısa süreliğine keyif alarak oynayabileceğiniz türde bir oyun.

Erkan Calp

Pop the Lock

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Pop the Lock, zamanında dokunuşlarla kilidi açmaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

Pop the Lock, iPhone ve iPad’imizde keyifli zaman geçirmek adına oynayabileceğimiz can sıkıntısına birebir oyunlar arasında ve Türk yapımı olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Ücretsiz olarak indirip sonuna kadar hiçbir ücret ödemeden oynayabiliyoruz.

Oyunda amacımız kilitli mekanizmayı açmak. Kilidi açmak için gerekli kodu bilmiyoruz ancak kodu temsil eden sarı renkteki yuvarlağın üzerinde yaptığımız her dokunuşumuzda kilidin kaldırılmasına bir adım daha yaklaşmış oluyoruz. Kilitli kasa üzerindeki numarayı temsil sarı renkli obje sabit olmadığından ve de hiç tahmin edemediğimiz noktalarda aniden çıktığından işimiz oldukça zor. Zamanlamayı iyi yapmazsak onca uğraşımız boşa gidiyor ve bölüme sil baştan başlıyoruz.

Göz yormayan olabildiğince sade görsellerle bizleri karşılayan oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz. Her bölümde kilidi açan numaraların sayısı artıyor. İşin kötüsü hata yaparsak mekanizma tümüyle kilitleniyor.

Oyunda tamamen eğlence amaçlı hazırlanmış. Puan yapma, birilerini geçme gibi dertleriniz olmadan oynuyorsunuz. Bu bağlamda oyun internet bağlantısı da gerekmiyor. Kafa yormadan tek başınıza zaman geçirmek amacıyla hemen açıp oynayabileceğiniz türde, fazla oynamada biraz sıkan bir refleks oyunu. Hız gerektiren oyunları seviyorsanız indirin derim.

Erkan Calp

Pop the Lock

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Pop the Lock oyununda ara dokunuşlarla kilitli mekanizmayı açmaya çalışıyorsunuz.

Pop the Lock, reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz sinir bozucu zorlukta olmayan eğlence dozu yüksek bir Türk oyunu ancak Windows Phone platformunda popüler beceri – bulmaca oyunlarını platforma taşıyan B.B.APE tarafından sunuluyor. Satın alım sunmayan ücretsiz olarak oynayabileceğiniz zaman öldürmelik oyun arıyorsanız bu oyuna bir şans vermelisiniz.

Pop the Lock adından da tahmin edeceğiniz kilitli mekanizmayı açarak ilerlediğiniz bir oyun. Çok basit bir şekilde tasarlanmış olmasına rağmen beklenmedik biçimde bağlayıcı. Oyunda ilerleyebilmek yolu doğru zamanda yaptığınız dokunuşlardan geçiyor. Farklı noktalarda çıkan sarı renkli objeyi kilitli kasanın şifresini açan numara olarak düşündüğünüzde oyun çok basit. Tek yapmanız gereken kırmızı çizgi bu noktanın üzerine geldiğinde dokunmak.

Tabii ki dokunuşunuzu çok iyi ayarlamanız lazım. Kırmızı çizgiyi sarı renkli yuvarlakla tam olarak buluşturamadığınız taktirde tekrar deneme şansınız olmuyor. Öte yandan her kilit birden fazla numara içerdiğinden tümünü doğru yapmanız gerekiyor. Kısacası hata yapma lüksünüz yok.

Buluşma zamanı arkadaşınızı beklerken, işe veya okula giderken otobüste/metroda veya misafirliğe gittiğinizde zamanı geçirmek adına oynayabileceğiniz sıkıcı olmayan basit dinamiklere sahip bir oyun arıyorsanız Windows Phone telefonunuza indirip bir göz atın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • King of Thieves

    King of Thieves, Cut the Rope serileriyle ünlü ZeptoLab'in ücretsiz çok oyunculu platform - bulmaca oyunu.
  • Follow a Line

    Follow a Line, son zamanların popüler beceri oyunu Follow The Line oyununu Windows platformunda taşıyor ve ücretsiz indirilebiliyor.
  • Zedix Folder Lock

    Zedix Folder Lock ile klasörlerinizi kilitleyebilirsiniz
  • Free EXE Lock

    Free EXE Lock ile .exe uzantılı dosyalarınızı şifreleyebilirsiniz
  • InTouch Lock

    InTouch Lock bilgisayarınızı kilitlemek ve erişimi kısıtlamak için kullanabileceğiniz bir programdır
  • Vonext Private Lock

    Vonext Private Lock ile dosyalarınızı ve klasörlerinizi gizleyebilirsiniz
  • Neswolf Folder Lock

    Neswolf Folder Lock ile klasörlerinizi erişime kapatabilirsiniz