Pop to Save

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

Ödüllü Pop To Save oyunu, Android cihazlara ücretsiz olarak indirilebiliyor ve farklı atmosferiyle rakipleri arasından sıyrılıyor.

Pop To Save, Android cihazlarınızda oyanayabileceğiniz en keyifli bulmaca oyunlarından bir tanesi ve gerçekten rakiplerinden sıyrılmasını iyi biliyor. Uygulama marketler yer alan çoğu oyun birbirinin kopyası olmaktan öteye geçemezken Pop To Save farklı yapısıyla ilgi çekiyor.

Oyunda kötü kalpli cadının iksir yapımında kullandığı ufak sevimli yaratıklar tam da özgürlüklerine kavuşacaklarken bu kez de iksirden çıkan baloncuklara hapsoluyorlar. Bizim görevimiz ise bu yaratıklara yardım etmek ve onları baloncuklardan kurtarmak.

Bu görev için yapmamız gereken birkaç şey var. Öncelikle baloncuklara giden bir yol çizmek ve ardından baloncukların içini sıvıyla doldurarak patlatmak. Bu işlemin ardından sevimli yaratıklar serbest kalıyor. İlk bölümler fazlasıyla kolay tasarlanmış. Zaten bu bölümler oyuna alışmak için eklenmiş. Birkaç bölümden sonra işler iyice zorlaşıyor ve hesap etmemiz gereken faktörlerin sayısı artıyor.

Oyunda 4 farklı pakette toplamda 96 benzersiz bölüm sunulmakta. Oyunun rasgele sunulmasından ziyade iyi bir hikayeyle sunulması, keyif faktörünü artırıyor. Siz de fizik tabanlı oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız, Pop To Save mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında.

Emircan Erdoğan

Pop to Save

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Pop To Save, bulmaca kategorisinde yer alan en iyi oyunlardan bir tanesi.

Pop To Save, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi ücretsiz oyunlardan bir tanesi. Kaliteli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Pop To Save aynı kategoride yer alan rakiplerinden zorlanmadan sıyrılıyor.

Oyunda kötü kalpli cadının iksir yapımak için kullandığı ufak ve sevimli yaratıklar tam da özgürlüklerine kavuşacaklarken bu kez de kaynayan iksirden çıkan baloncuklara hapsoluyorlar. Bizim görevimiz ise bu yaratıklara yardım etmek ve onları baloncuklardan kurtarmak. Elbette bunu yapmak tahmin ettiğiniz kadar kolay değil. İlk bölümler oldukça kolay ve basit bir yapıda sunuluyor. Fakat birkaç bölüm sonra karşı karşıya geleceğimiz bölümler bu konudaki becerilerimizi sınayacak türden.

Ana özellikler;

  • Etkileyici partikül efektleri
  • Sevimli modellemeler
  • Hikaye tabanlı oyun
  • Zihin zorlayan bulmacalar
  • 4 farklı pakette sunulan 96 orijinal bölüm
  • Fizik tabanlı bulmaca oyunu

Siz de güzel bir hikayeyke desteklenmiş bir bulmaca oyunu arıyorsanız, Pop To Save mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Save the Furries

    Save the Furries, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Save the Roundy

    Save the Roundy, ufak ve sevimli canlıları dengede tutarak kazanmaya çalışacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunudur.
  • Save My Pets

    Save My Pets, üçlü eşleştirme oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli bir yapım.
  • Save The Girl

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Save the snail 2

    Benzersiz bulmacaları çözüme kavuşturacağız.
  • Save the Snail

    24 farklı seviyeye sahip olan bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Save the Puppies

    Labirentlerin arasında ilerleyerek yavru köpekleri kurtarmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu