Pop Voyage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Pop Voyage, Android telefon ve tablet sahiplerinin boş zamanlarında oynayarak eğlenebileceği ücretsiz bir balon eşleme oyunu.

Pop Voyage, üçlü eşleme oyunu olmasına rağmen kendisine özel bir hikayesi olan ve oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip olan ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.

Balonların dünyasında 100'den fazla bölümü bitirmeye çalışacağınız oyundaki göreviniz her bölümdeki balonları eşleyerek bitirmek. Eşleyebilmeniz için ise aynı renkteki 3 balonu yatay ya da dikey olarak bir araya getirmeniz gerekiyor. Yer değişimleri yaparak yan yana getireceğiniz balonlar eğer 3'den fdaha fazla sayıda olursa, ortaya daha büyük patlama gücü ve efektine sahip olan balonlar çıkıyor. Bu balonlar sayesinde zorlandığınız bölümleri de daha rahat geçebiliyorsunuz.

Maceranız boyunca oyuna giriş yapacağınız her gün özel olarak bonuslar sunuluyor. Böylece her gün farklı hediyeler kazanarak oyunu daha keyifli oynayabiliyorsunuz.

Arkadaşlarınız ile birlikte de yarışma imkanınız olan Pop Voyage oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Bu oyun kategorisinde en üst sırada yer alan Candy Crush Saga'yı daha önce oynadıysanız ve beğendiyseniz bu oyunu da seveceğinize eminim. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunu kesinlikle denemelisiniz.

Barış YANIK

Pop Voyage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Pop Voyage, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde balonları eşleyerek eğlenceli vakit geçirebileceğiniz ücretsiz bir iOS eşleme oyunu.

Pop Voyage, iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak indirip cihazları üzerinde oynayabileceği eğlenceli bir iOS eşleme oyunu. Diğer eşleme oyunlarından Pop Voyage'ı ayıran özelliği ise klasikleşen şeker ya da elmaslar yerine balonları eşliyor olmanız.

Aslında bu tür oyunların sahip olduğu özellikler artık sabit. Fakat tasarım, grafik, animasyonlar, oynanış ve kontroller sayesinde oyuncular tercihlerini yapabiliyor. Son derece eğlenceli bir oyun yapısına sahip olan Pop Voyage ile saatlerce keyifli vakit geçirmeniz mümkün.

100'den fazla bölüm bulunan oyunda her bölümden en yüksek puan ve 3 yıldız almaya çalışmanız gerekiyor. 1 yıldız alsanız dahi tüm balonları patlarak geçebiliyorsunuz fakat başarılı olduğunuzu kanıtlamak için 3 yıldız almanız gerekiyor.

Günlük verilen bonuslar sayesinde daha da eğlenceli hale gelen oyuna arkadaşlarınızı davet edebilir ve onlarla kıyasıya bir yarışa girebilirsiniz.

iPhone ya da iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir iOS eşleme oyunu arıyorsanız, Pop Voyage'ı mutlaka indirip denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Icebreaker: A Viking Voyage

    Icebreaker: A Viking Voyage oynaması oldukça zevkli olan bir bulmaca oyunudur
  • Blast Voyage

    Klasik bir şeker patlatma oyunu oynayacağız.
  • Bon Voyage

    Rengarenk şekillerin yer aldığı eğlenceli eşleştirmeler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Voyage 4 APK

    Rus ve Alman araçları gibi gerçek araçları içerisinde bulunduran Voyage 4 APK, siz oyunculara gerçekçi bir sürüş yaşatmayı hedefliyor.
  • Voyage: Usa Roads

    Voyage: Usa Roads mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Voyage: Eurasia Roads

    Voyage: Eurasia Roads, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve hiçbir uygulama içi satın alma içermeyen bir simülasyon oyunudur.
  • Animal Voyage: Island Adventure

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.
  • Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians

    Büyüleyici bir ülkede macera dolu serüvenlere atılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.