Poptilo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir kelime oyunu

Poptilo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kelime oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kelime dağarcığınızı genişletip yüksek puanlara ulaşabileceğiniz oyunda harfleri patlatarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kelime oyunu olan Poptilo, Türkçe kelimeleri açığa çıkardığınız bir oyundur. Renkli görselleri ve basit oynanışıyla karşımıza çıkan oyunda işiniz oldukça zor. Tüm kelimeleri istila edebileceğiniz oyunda son derece hızlı ve dikkatli olmanız gerekiyor. Farklı özel güçleri de kullanabileceğiniz oyunda eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Basit oynanışı ve sürükleyici atmosferiyle de ön plana çıkan Poptilo oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz kelime oyunlarını seviyorsanız Poptilo tam size göre diyebilirim. Aynı zamanda Türk geliştiriciler tarafından geliştirilen Poptilo'yu bir hayli fazla sevebileceğinizi de söyleyebilirim.

Poptilo oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Poptilo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kelime oyunu

Poptilo, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kelime oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda farklı kelimeleri açığa çıkarıyor ve puanlar kazanıyorsunuz.

Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil kelime oyunu olan Poptilo, yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle karşımıza çıkan oyunda harfleri eşleştirerek kelimeler türetiyorsunuz. Farklı özel yeteneklerinizi de kullanabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda tüm kelimeleri açığa çıkarmanız gerekiyor. Kelime dağarcığınızı genişletip yüksek puanlara ulaşabileceğiniz oyunda harfleri patlatarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Basit oynanışı ve sürükleyici atmosferiyle de ön plana çıkan Poptilo oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz kelime oyunlarını seviyorsanız Poptilo tam size göre diyebilirim. Bu tarz kelime oyunlarını seviyorsanız Poptilo sizleri bekliyor.

Poptilo oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Bi Kelimelik

    Sürükleyici Türkçe kelime bulmaca oyunu
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.