Pose

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir moda uygulamasıdır.

Pose, insanların giydikleri kıyafetleri ve taktıkları takıları birbirleriyle paylaşabildikleri bir sosyal medya platformudur. Eskiden modayı belirleyen sadece moda dergileri ve ünlülerken artık teknolojinin gelişmesiyle herkes kendi tarzını dünyayla paylaşmaya başladı.

Kişisel moda bloglarının bu kadar popüler olmasıyla birlikte de modayı ve stilleri belirleyen etkenler sadece ünlüler olmaktan çıktı. Pose da kişisel moda bloglarının bir araya geldiği bir platform desek çok da yanlış olmaz.

Uygulamada insanlar kendi fotoğraflarını çekip, giydikleri kıyafet ve takıları marka ve tasarımcı bilgileriyle birlikte bu platforma yüklüyor. Uygulamayı kullanmak o kadar kolay ki, bir dakika içinde fotoğrafınızı çekip yollayabiliyorsunuz. Ayrıca Twitter ve Instagram'da kullandığımızı "etiketler" burada da mevcut. Bu sayede de aradığınızı çok daha kolay bulabiliyorsunuz.

Ayrıca fotoğrafları beğenebiliyor ve yorum burakabiliyorsunuz. Sadece kişisel moda blog yazarlarını değil, ünlü moda tasarımcılarını da bulabildiğiniz bu platform, tam moda meraklılarına göre bir yer.

Elifcan Mehekli Çakmak

Pose

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir moda uygulamasıdır.

Modayı takip edenlerin sevdiği bir sosyal platform olan Pose.com'un iOS mobil cihazlar için geliştirilmiş uygulamasıdır. Uygulamanın temel amacı dünyanın her yerinden moda takipçilerini bir platform üzerinde buluşturmak ve gardıroplarını birbirleriyle paylaşmalarını sağlamak.

Uygulamaya girdiğinizde isterseniz kendi fotoğraflarınızı çekip yükleyebilir ister başkalarının fotoğraflarına göz atabilirsiniz. Twitter ve Instagram'dan bildiğimiz etiketler burada da var ve o şekilde istediğiniz şeyi arayıp bulabilirsiniz. İnsanların fotoğraflarına yorum ve beğeni bırakma olanağınız da mevcut.

Bir nevi kişisel moda blogları için ortak platform olarak tanımlayabileceğimiz Pose ile modayı belirleyen insan olmak için artık ünlü olmaya gerek yok. Tek yapmanız gereken fotoğrafınızı elbise ve takılarınızın markaları ile birlikte bu uygulamaya yüklemek.

Ayrıca isterseniz de kendi kıyafetlerinizi başkalarıyla değiş tokuş yapma şansına da sahipsiniz. Eğer siz de modayla ilgili ilham almak ve vermek istiyorsanız, bu uygulamayı indirip göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.