Post-it

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
942 TOPLAM İNDİRME
7.8 MB DOSYA BOYUTU

Unutmamanız gereken şeyleri Post-it uygulamasına ekleyebilir ve hatırlatmalar alabilirsiniz.

Post-it uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda çeşitli notlarınızı kaydedebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Bir şeyleri unutmamak için evde veya ofiste etrafa yapıştırdığımız yapışkanlı kağıtlar ya da post-it’ler, önemli işleri hatırlamamızda büyük kolaylık sağlıyor. Bu yapışkanlı kağıtların öncüsü olarak bilinen marka 3M’in geliştirdiği Post-it uygulaması, aynı işlemi akıllı telefonlarınızda da gerçekleştirmenize olanak tanıyor.

Duvara, dolaba, masaya veya herhangi bir yere not kağıdı yapıştırıyormuş gibi uygulama içerisinde de notlarınızı kaydedebileceğiniz Post-it uygulamasında kamera ile not çekebiliyor ve hatırlatıcılar ekleyebiliyorsunuz. Not panonuzu arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz Post-it uygulamasında PowerPoint, Excel, PDF, Dropbox ve daha fazla uygulamaya da aktarabiliyorsunuz. Aynı anda 200’den fazla post-it notu yakalayabileceğiniz Post-it uygulamasında, notlarınızı güçlü düzenleme araçlarını kullanarak değiştirebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Post-it

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
238 TOPLAM İNDİRME
24.3 MB DOSYA BOYUTU

Post-it, notlarınızın hepsini tek bir karede çekip tanıyabilen ve her birini uygulama içerisinde düzenlemeye ve paylaşmaya olanak tanıyan ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Tüm teknolojik hatırlatıcılara rağmen günlük hayatımız içerisinde de sıklıkla kullandığımız Post-it notları artık dijital ortamda da yardımcınız olacak. Post-it bugün resmi yaratıcıları tarafından dijital ortamda büyük kolaylık sağlayacak uygulamasını aldı.

3M tarafından iOS için ücretsiz çıkarılmış olan Post-it uygulaması, cihazınızın kamerasıyla tek seferde 50 kareye kadar görüntü yakalıyor ve bu kareleri kategorilere bölerek dilerseniz kendi hatırlatmalarınız olarak, dilerseniz de iş arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Basitçe Post-it Plus'a notlarınızı çekin, kategorize edin ve herkesle paylaşın da diyebiliriz.

Post-it Plus'ın kullanımı oldukça kolay, öncelikle günlük hayatınızda post-it'lerle aldığınız notların resmini çekiyorsunuz. Yakalanan kareler arasında oynama yapabilir, notun boyutunu ayarlayabilir ve hepsini ekranda göreceğiniz boşluklar boyunca organize edebilirsiniz. Sonrasında kendi oluşturduğunuz notlar tablosunu istediklerinizle paylaşabilirsiniz. Kaydedilen karelerin her birini ayrı birer not olarak da saklayabiliyor, tablolar arası geçişler yaparak kategorilere ayırabiliyorsunuz. Tek seferde tek bir konuyla ilgili birden fazla notu bir arada tutmak için Post-it ideal bir seçim olacak.

Post-it'in en güzel özelliklerinden biri de oluşturulan tablonun diğer programlara da aktarılabilmesi. Örneğin oluşturduğunuz not tablonuzu PowerPoint, Excel, Dropbox ve daha birçok programa aktarabilir, o ortamlarda da görüntüleyebilirsiniz.

Hatırlatmalarınızı ve planlarınızı kolayca organize etmek, her an yanınızda taşımak ve tabii ki en kolay şekilde paylaşmak istiyorsanız Post-it  sizlere çok yardımcı olacak.

Cenk Barkın Us

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stitch It!

    Stitch It! farklı ekran görüntüleri almanıza ve birleştirmenize yardımcı olan bir uygulamadır
  • Do It Later

    Önemli ve kaçırmamanız gereken işlerinizi uygulama sayesinde organize edebilir ve takip edebilirsiniz.
  • Where is it?

    Where is it?, coğrafya bilgi ve yeteneğinizi geliştirebilmeniz için gleiştirilen yararlı ve eğitici bir Android uygulamasıdır.
  • It's My Baby

    It's My Baby, hem hamilelik hem de bebeklerin 0 - 3 yaş döneminde annelere yardımcı olarak bebek bakımı hakkında pek çok yarrlı bilgi edinmelerini sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • Teknomelek

    Teknomelek, IT uzmanları tarafından sorunlarınızın çözülmesini sağlayan yardımcı bir Android uygulaması.
  • Post Brutal

    Post Brutal mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Chess By Post Free

    Chess By Post Free, Android cihazınızda yapay zeka yerine gerçek kişilerle satranç oynamanıza izin veriyor.
  • Post Hill Climb Truck Racing

    Post Hill Climb Truck Racing, tırınızdaki yüke hasar vermeden götürmeniz gereken yere taşıyarak para akzanarak tırınızı geliştirebileceğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.