Potion Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Potion Maker anime tarzında bir mobil iksir yapma oyunudur

Potion Maker sevimli kahramanlara ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan bir mobil iksir yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Potion Maker'da iksir yaparak yeteneklerini sergileyen sevimli bir kahramanı yönetiyoruz. Amacımız ise en sevilen iksirleri yaratarak zengin olmak. Bu iş için bolca pratik yapmamız gerekiyor ve kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. İlk olarak basit iksirler yaparak oyuna başlıyoruz. Yaptığımız iksirleri başta ucuza satarken kendimizi geliştiriyoruz ve iksirlerimize yeni malzemeler koymayı deniyoruz. Başarılı oldukça iksirlerimizin satış fiyatını yükseltiyoruz. Böylece zengin olmanın yolu açılıyor.

Potion Maker'ı oynarken ekranın üstünde yer alan malzemeleri takip etmemiz gerekiyor. Bu malzemeleri seçtiğimizde iksirimize ekleyebiliyoruz. İksirimizde ne kadar çok malzeme varsa o kadar çok para kazanabiliyoruz; tabi iksirimizin beğenilmesi için malzemeleri uyumlu bir şekilde yerleştirmeliyiz. Doğru iksir tarifini elde etmek için bolca çalışmanız gerekiyor.

Potion Maker'da kahramanınızın yorulduğunda enerjisinin dolmasını beklemiyorsunuz. Oyun çalışmak için internet bağlantısına da ihtiyaç duymuyor. Anime tarzında çizimler içeren oyun göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

Potion Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Potion Maker ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir iksir yapma oyunudur

Potion Maker eğer boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil iksir yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Potion Maker'da Moe Chara adlı kahramanımızın maceralarına eşlik ediyoruz. Oyundaki temel amacımız kendi iksirlerimizi yaratmak ve bu iksirleri satarak para kazanmak ve zengin olmak. Fakat bu iş sanıldığı kadar kolay değil; çünkü bize yüksek para kazandıran iksirleri yaratmak için bolca pratik yapmamız gerekiyor. Oyuna başta basit iksirler yaparak başlıyoruz. Bu iksirler ucuza satılıyor; fakat bir süre sonra iksirlerimize yeni malzemeler eklemeye başlıyoruz. Doğru malzeme seçimlerini yaparsak iksirimiz beğeniliyor. İksirlerimizi bu şekilde giderek geliştirebiliyoruz. İksirimizde ne kadar çok malzeme varsa o kadar çok para kazanabiliyoruz.

Potion Maker'ı oynamak için ekranın üst kısmındaki malzemeleri seçiyoruz ve iksire dahil ediyoruz. Doğru malzemeleri seçtiğimizde iksirimizin değeri artıyor ve yeni malzemeler kullanabiliyoruz. Oyun sevimli kahramanlara  ve anime tarzında göze hoş görünen grafiklere sahip. Potion Maker her yaştan oyun severe hitap ediyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Potion Pop

    Potion Pop, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz kaliteli bir üçlü eşleştirme oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Potion Permit APK

    Potion Permit APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bi rol yapma oyunudur. Malzemeler toplayın, iksirler oluşturun ve kasabadaki hastaları iyileştirin.
  • Big Maker

    Big Maker, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.
  • Potion Punch

    Potion Punch, iksir dükkanı işletmemizi isteyen zaman yönetimi oyunu.
  • Perfect Potion

    Büyüleyici yemek ve tatlı tarifleri keşfedebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Potion Punch 2

    Fantastik bir yemek macerasına dahil olun.
  • GIF Maker Pro APK

    GIF Maker Pro APK, kullanıcıların videoları mükemmel GIF'lere dönüştürmesine olanak tanıyor.
  • Noodle Maker

    Noodle Maker, çocuklara eğlenceli vakit geçirtmek için tasarlanmış bir makarna pişirme oyunu.