Potion Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

Potion Pop, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz kaliteli bir üçlü eşleştirme oyunu olarak öne çıkıyor.

Potion Pop, üçlü eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alan Android tablet ve akıllı telefon sahiplerinin değerlendirmesi gereken oyunlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyundaki amacımız benzer objeleri bir araya getirip yok etmek ve en yüksek skoru toplamak.

Potion Pop eğlenceli bir oyun atmosferine sahip. Sıra beklerken veya yorucu bir günün ardından koltuğunuzda dinlenirken oynayabileceğiniz ideal oyunlardan bir tanesi. Zihin yoran oyunlardan değil ve eksinlikle eğlence odaklı bir oynanışı var.

Oyunda benzer iksirları parmağımızla hareket ettirerek yan yana getirmeye çalışıyoruz. Ne kadar fazla iksirden oluşan kombolar yaparsak alacağımız puan da aynı ölçüde yüksek oluyor. Eşleştirmelerimiz sonrasında iksirlerin düşme efektleri ve eşleştirme animasyonları son derece kaliteli bir şekilde ekrana yansıtılıyor.

Potion Pop'ta oyuncuları 200'den fazla seviye bekliyor. Tıpkı diğer oyunlarda olduğu gibi bu seviyeler de kolaydan zora doğru ilerleyen bir yapıda karşımıza çıkıyor. Zorlaşan tasarımlar sebebiyle iksirleri eşleştirirken zaman zaman zor anlar yaşayabiliyoruz.

Başarılı karakteriyle beğenimizi kazanmakta zorluk çekmeyen Potion Pop, bu tarz oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsanız mutlaka denenmesi gerekenler listenizde bulunmalı.

Emircan Erdoğan

Potion Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Potion Pop eşleştirme oyunlarından hoşlananlara kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor.

Potion Pop, eşleştirme oyunlarına ilgi duyan iPhone ve iPad cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabilecekleri oyunlardan bir tanesi. Renkli ve canlı görünen grafikleriyle beğenimizi kazanan bu oyundaki temel amacımız aynı şekle sahip olan objeleri yan yana getirerek onları yok etmek.

Candy Crush benzeri bir oyun olan Potion Pop'ta adından da anlaşılabileceği gibi eşleştirmemiz gereken objeler iksirlerden oluşuyor. Parmağımızı bu iksirlerin üzerinde hareket ettirerek yerlerini değiştirebiliyoruz. Her ne kadar en az üç tane eşleştirmemiz öngörülüyor olsa da ne kadar fazlasını bir araya getirebilirsek o kadar fazla puan alıyoruz.

Diğer eşleştirme oyunlarında gördüğümüz gibi bu oyunda da zorlu zamanlarda kullanabileceğimiz bonuslar bulunuyor. Oyundaki performansımıza göre kazanabileceğimiz bu bonuslar sayesinde tek seferde çok sayıda iksiri ortadan kaldırabiliyoruz.

Oyunda toplamda 200 bölüm bulunuyor ve zorluk seviyesi her bölümde biraz daha artıyor. Oyunun genel kalitesini destekleyen grafikler üç boyutlu tasarımlara sahip. Bize kalırsa Potion Pop'ın en önemli özelliklerinden birisi üç boyutlu grafikler ve eşleştirmeler sırasında ortaya çıkan animasyonlar.

Kaliteli ve ücretsiz bir eşleştirme oyunu arıyorsanız Potion Pop'a mutlaka göz atın. Son zamanlarda karşılaştığımız en iyi eşleştirme oyunlarından birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Potion Maker

    Potion Maker anime tarzında bir mobil iksir yapma oyunudur
  • Potion Permit APK

    Potion Permit APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bi rol yapma oyunudur. Malzemeler toplayın, iksirler oluşturun ve kasabadaki hastaları iyileştirin.
  • Potion Punch

    Potion Punch, iksir dükkanı işletmemizi isteyen zaman yönetimi oyunu.
  • Perfect Potion

    Büyüleyici yemek ve tatlı tarifleri keşfedebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Potion Punch 2

    Fantastik bir yemek macerasına dahil olun.
  • Gummy Pop

    Gummy Pop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Pop Rocket Rescue

    Pop Rocket Rescue, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Push & Pop

    Push & Pop, küpleri ittirerek puan toplamaya çalıştığınız arcade bulmaca oyunu.