Pounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Pounce sayesinde Android cihazlarınızı kullanarak ürünleri fotoğraflayabilir ve mağazalarda otomatik olarak aratabilirsiniz.

Pounce uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının en kolay yoldan etkili alışverişler yapmalarını sağlayabilen ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Uygulamanın en dikkat çeken yanı, gördüğünüz bir ürünün fotoğrafını çekmenizi istemesi ve daha sonra bu ürünü ve benzerlerini online mağazalarda bularak size en uygun fırsatları sunması. Hem kolayca kullanılabilen arayüzü hem de etkili çalışan sistemi sayesinde işlemler esnasında herhangi bir sorun yaşamanız da imkansız. Ancak uygulamanın ülkemizde yeterli verimle çalışamadığını ve genel olarak ABD ile Avrupa Birliği ülkeleri içerisinde etkin sonuçlar vereceğini belirtmek gerekiyor.

Uygulamayı kullanırken direkt olarak mobil cihazınızın kamerasından faydalanıyorsunuz ve fiyatlarını araştırmak yahut alternatif ürünleri görmek için istediğiniz ürünün fotoğrafını çekiyorsunuz. Bu ürünlerin illa ki moda ürünleri olması da gerekmiyor. Aklınıza gelebilecek herhangi bir ürünü çekebilmeniz ve otomatik arama yapmanız mümkün olduğu için oldukça geniş olanaklara sahip olabildiğinizi söyleyebilirim.

Bulunan ürünlerin direkt olarak uygulama içerisinden satın alınmaları da mümkün. Bu iş için kullanılabilecek satın alma butonları uygulamada var ve tabii ki sadece fotoğrafı çekilen ürün değil alternatif ürünler için de bu durum geçerli.

Elbette uygulamanın kullanımı esnasında aktif bir internet bağlantınızın olması gerekiyor. Fakat çok büyük veri transferleri gerçekleşmediği için 3G üzerinden bağlandığınızda da kotanızın tükenmesi şansı pek yok. Yine de devamlı olarak ürün araması yapacak kullanıcıların Wi-Fi kullanmaları işlerini biraz daha kolaylaştıracaktır.

Henüz ülkemizdeki mağazalar için yeterli destek sunmasa da bilhassa yurtdışında yaşayan kullanıcılar uygulamaya göz atmadan geçmesinler.

Yiğit Ekim Demir

Pounce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Pounce uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan fotoğraflarla mağaza ürünlerini aratabilirsiniz.

Pounce uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının alışverişlerinde kendilerine yardımcı olarak kullanabilecekleri ücretsiz fotoğraflı alışveriş uygulamaları arasında yer alıyor. Her ne kadar ülkemizdeki ürünler ve mağazalar konusunda henüz yeterli desteği sunmasa da özellikle AB ve ABD’de işinize yarayacağını düşünüyorum. Hem kolay kullanımı hem de hızlı yapısıyla denemeden geçilmemesi gereken alışveriş araçlarından birisi.

Uygulamayı kullanırken tek yapmanız gereken beğendiğiniz bir ürünün fotoğrafını çekmek ve uygulamanın o ürünü bularak mağazalardan elde ettiği bilgileri size sunmasını beklemek. Hem alternatif fiyatlı mağazalar konusunda bilgiler veren hem de benzer ürünler konusunda gereken tüm seçenekleri sunan uygulama, böylece yazılı olarak herhangi bir ürün tarifinde bulunmadan tam olarak aradığınız şeyi bulmanıza yardımcı oluyor.

Uygulamada yer alan satın al butonları ise Pounce içerisinden çıkmadan direkt olarak ürünleri satın alma aşamasına geçmenizi sağlayabiliyor. Fakat tabii ki isteyenler ürünü kendi mağazasında da inceleyebiliyorlar.

Ancak gerekli bilgilere ulaşması için mobil cihazınızda internet bağlantısının aktif olması gerektiğini unutmamalısınız. Aksi taktirde ürünlerin aramasının gerçekleştirileceği sistemlerle bağlantı kurulması mümkün olmayacaktır. Pounce’un sadece moda veya giyim değil, diğer tüm sektörlerdeki ürünleri arayabildiğini de unutmayın.

Çalışması esnasında herhangi bir performans sıkıntısı bulunmayan Pounce, arayüz olarak da zorlanmadan tüm fotoğraf çekimi ile arama işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlayabilecek bir yapıya sahip. Beğendiğiniz ürünleri favorilerinize ekleyerek daha sonra onlara dönüş yapabildiğinizi de eklemek gerek.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.