Power Clean

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,161 TOPLAM İNDİRME
1.7 MB DOSYA BOYUTU

Power Clean uygulamasını kullanarak Android cihazınızı kolayca gereksiz dosya ve uygulamalardan temizleyebiliyorsunuz.

Power Clean uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletinin genel performansından memnun olmayan kullanıcılar için hazırlanmış ücretsiz temizlik ve performans arttırma uygulamaları arasında yer alıyor. Hem ücretsiz olması hem de herhangi bir reklama sahip olmaması, ayrıca kolayca kullanılabilen ve çok az yer kaplayan bir yapıya sahip olması sayesinde kesinlikle denemek isteyebileceklerinizden birisi olduğuna inanıyorum.

Uygulamayı kullandığınızda, mobil cihazınızın ara belleğinde kalan veya diğer geçici klasörlerinde tutulan tüm gereksiz dosyaları tek seferde otomatik olarak silebiliyori böylece cihazınızı ağırlaştıran bu dosyalardan kurtulabiliyorsunuz. Aynı zamanda tarayıcı tarihçesi ve panoya kopyalanan veriler gibi diğer bilgileri de temizleyebildiği için kullanımınız esnasında cihazınızın tam performansla çalışacağından emin olabiliyorsunuz.

Arkaplanda çalışan uygulamaları da sonlandırabilen ve böylece belleği boşaltan Power Clean, sık sık onlarca farklı uygulamayı açan ancak kapatmayı unutanlar için oldukça hızlı bir temizlik yöntemi sunuyor diyebilirim.

Sisteminizde bulunan uygulamaları kaldırmak, yedeklemek ve üreticinin cihaza yerleştirdiği yazılımlardan kurtulabilmek için de kullanabileceğiniz uygulama, böylelikle pek çok telefon üreticisinin telefonu ağırlaştırmak pahasına sisteme gömdüğü gereksiz araçlardan kurtulmanıza yardımcı oluyor. Gelen bildirimler konusunda memnuniyetsizliğiniz varsa cihazınızda hangi uygulamaların size bildirim göndereceğini de belirtebiliyorsunuz.

Telefon veya tabletinizin donanım yahut yazılım bilgileri konusunda da destek sunan Power Clean, tam kapsamlı bir Android performans yöneticisi olarak çoğu kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Bence göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clean Up!!!

    Clean Up!!! ile Android cihazınızın belleğni temizleyerek performansını arttırabilirsiniz
  • Clean Droid

    Clean Droid kullanışlı özelliklere sahip bir Android bakım ve hızlandırma uygulamasıdır
  • Norton Clean

    Norton Clean, Android telefon ve tablet için ücretsiz sistem bakım, temizleme, optimizasyonu uygulaması.
  • Booster Kit: Clean/Optimize

    Booster Kit: Clean/Optimize Android cihazınızın performansını artıran bir uygulamadır
  • Clean Master Lite

    Clean Master Lite indirin, Android telefonunuzu hızlandırın!
  • Lazys Clean & Wipe

    Lazys Clean & Wipe, Android cihazlarınızdaki gereksiz tüm dosyaları silerek temizleyen ve böylece daha hızlı çalışmasını sağlayan ücretsiz ve yararlı bir uygulama.
  • Power Button Flashlight

    Power Button Flashlight oldukça pratik bir el feneri uygulamasıdır
  • Power Toggles

    Power Toggles, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir batarya uygulamasıdır.