Prize Claw 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Prize Claw 2, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz farklı bir beceri oyunudur. Bir önceki oyunu da en az bunun kadar popüler olan Prize Claw serisi, her yaştan oyuncuya hitap ediyor diyebilirim.

Prize Claw aslında çok yabancı kelimelermiş gibi gelse de hepimiz ne olduğunu biliyoruz. Özellikle alışveriş merkezlerinde bulunan hediye makinelerine prize claw deniyor. Yani 1 lira atıp daha sonra kolla bir pençeyi kontrol ederek hediyeyi kapmaya çalıştığınız makineler artık mobil cihazlarınıza oyun oldu.

Bu makinelerin hepimizi ne kadar cezbettiğini inkar edemeyiz sanıyorum. Fakat artık bütün bozuk paralarınızı buraya yatırmak yerine mobil cihazlarınız üzerinden bu oyunu oynayabilir ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Oyunda limitli sayıda oynama şansınız var fakat zamanla bu yenileniyor. Hediye makinesinden bir şeyler çıkarabildiğiniz zaman puan kazanıyor ve level atlıyorsunuz. Eğer değerli bir taş çekerseniz ya da bir hediye serisini tamamlayabilirseniz bonus puan kazanıyorsunuz.

Oyunun kuralları ve kontrolleri gayet basit diyebilirim. Parmağınızla sağa sola hareket ettirerek emin olduğunuz anda grab tuşuna basıyorsunuz.  Oyunda kullanabileceğiniz çeşitli güçlendiriciler de bulunuyor.

Yüzlerce hediyenin yanında yüzlerce çeşitli pençe seçeneği de bulunuyor. Ayrıca HD grafikleri ve gerçekçi fizik motoru da oyunu daha başarılı kılmış diyebilirim. Beceri oyunlarını seven herkese bu oyunu tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Prize Claw 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
61.4 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Prize Claw 2, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Enteresan bir oyun olan Prize Claw 2, tahmin edebileceğiniz üzere birinci oyuna göre çok daha gelişmiş ve kapsamlı hale getirilmiş.

Bu kelimeler bazılarımıza hiç bir anlam ifade etmiyor olsa da bazılarımız kelime anlamlarından nasıl bir oyun olduğunu tahmin edebiliyorlardır. Hediye pençesi anlamına gelen bu oyunun adı aslında nasıl bir oyun olduğunu ele veriyor.

Özellikle alışveriş merkezlerinde, mola yerlerinde ve benzeri yerlerde rastladığımız bozuk para atarak hediyeyi kapmaya çalıştığımız oyunları hepimiz biliyoruz. Eminim herkes yanından geçerken çokça oynama isteği hissetmiştir.

Bu bozuk parayı atıp daha sonra pençe ile oyuncağı kapmaya çalıştığımız oyunlar gerçekten çok cezbedici olsa da bütçeye zararlı olabiliyor çünkü genellikle pek bir şey yakalayamıyorsunuz. Bu yüzden siz de bu mobil oyunu oynayabilirsiniz.

Oyunda yüzlerce hediye çeşidi ve yine yüzlerce farklı pençe çeşidi bulunuyor. Hatta bu pençeleri istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz bile. Kontrol etmek içinse parmağınızla kolu sağa sola hareket ettirmeniz ve ardından grab tuşuna dokunmanız yeterli.

Oyunda tıpkı gerçekte olduğu gibi limitli sayıda oynayabiliyorsunuz fakat zamanla bu yenileniyor. Hediye makinesinden bir şeyler çıkarabildiğiniz zaman puan kazanıyor ve level atlıyorsunuz. Eğer değerli bir taş çekerseniz ya da bir hediye serisini tamamlayabilirseniz bonus puan kazanıyorsunuz.

Gayet eğlenceli bir oyun olan Prize Claw 2'yi denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Prize Claw

    Prize Claw, özellikle çocukların keyifle oynayabileceği bir arcade oyun.
  • Hoggy 2

    Hoggy 2 sümüklü böcek ile zorlu bölümleri geçmenizi amaçlayan eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Hoppy Frog 2

    Hoppy Frog 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Micro Battles 2

    Micro Battles 2, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunları paketi.
  • Twin Runners 2

    Twin Runners 2, Android sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabilecekleri bir beceri oyunu.
  • Frisbee Forever 2

    Frisbee Forever 2, beceri ve denge yeteneklerinizi öne çıkartabileceğiniz ilginç bir oyun.
  • Road Run 2

    Road Run 2 reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur
  • Glass 2 Glass

    Glass 2 Glass, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde rahatça oynanabilen bir beceri oyunudur.