PRO Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bir fitness uygulaması

PRO Fitness, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fitness uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Kas gücünüzü geliştirmek ve daha fazla kas yapmak istiyorsanız mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir uygulama olan PRO Fitness, basit kullanışıyla da ön plana çıkıyor. Hedeflerinize ulaşmanız için yardımcı olan uygulamada haraketlerin doğru uygulanış biçimlerini görebiliyorsunuz. Her egzersiz için ayrıntılı açıklamaların da yer aldığı uygulamada hem ev, hemde salon hareketlerine erişebiliyorsunuz. Kolay kullanımı ve işlevsel özellikleriyle de ön plana çıkan PRO Fitness, sporla ilgilenen herkesin mutlaka denemesi gereken bir uygulama diyebilirim. Performansıızı arttırmak istiyorsanız PRO Fitness sizleri bekliyor.

PRO Fitness uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

PRO Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı özellikleriyle ön plana çıkan fitness uygulaması

PRO Fitness, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fitness uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Spor yapmayı sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir yardımcı uygulama olan PRO Fitness, hareketleri doğru yapmanız için yardım ediyor. Kas gücünüzü geliştirmek ve daha fazla kas yapmak için kullanabileceğiniz uygulamada hem salon hemde ev hareketlerini açıklamalarıyla birlikte uygulama biçimlerine bakabiliyorsunuz. Kolay kullanımı ve işlevsel özellikleriyle de ön plana çıkan PRO Fitness, sporla ilgilenen herkesin mutlaka denemesi gereken bir uygulama diyebilirim. Performansıızı arttırmak istiyorsanız PRO Fitness sizleri bekliyor. Bu tarz uygulamalar arayışındaysanız PRO Fitness sizleri bekliyor.

PRO Fitness uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • Pedometer (Pedometre)

    Ücretsiz adım sayar ve kalori hesaplama uygulaması
  • Google Fit

    Google Fit, Android telefon ve tabletlerin yanı sıra Android Wear cihazlarıyla uyumlu fitness uygulamasıdır.
  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Mi Fit

    Mi Fit, Xiaomi akıllı saat ve akıllı bileklik kullanıcıları için sağlık ve fitness uygulaması.
  • Timer Plus

    Harika deneyim sunan bir fitness yardımcısı
  • Xiaomi Wear

    Xiaomi Wear Android uygulaması ile akıllı saat/bileklik sağlık verilerinizi detaylı olarak telefonunuzdan takip edebilirsiniz.
  • Tone It Up

    Kadınlara özel en iyi fitness uygulaması