Pro Pilkki 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Buz tutmuş göllerde balı avlamak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Buz tutmuş göllerde ve derelerde balık tutmak için zorlu bir mücadele içine gireceğiniz ve maksimum balığı tutarak yarışlarda birinci olabileceğiniz Pro Pilkki 2, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, balık tutmak için ihtiyacınız olan tüm ekipmanları hazırlayarak balık tutma yarışına başlamak ve etrafınızdaki balıkçılardan daha çok balık tutmak için mücadele etmektir. Buz tutmuş göllerde ilerleyerek dilediğiniz noktalarda delikler açabilir ve oltanızı suya bırakarak balıkların takılmalarını bekleyebilirsiniz. Birçok farklı balık tutma yönteminden yararlanabilir ve hünerlerinizi gösterebilirsiniz. Oyunda onlarca farklı yarışma seçeneği ve 30’dan fazla balık avlayabileceğiniz mekan yer almaktadır. Balıkları oltaya çekmek için kullanabileceğiniz çeşitli yemler ve birçok olta modeli bulunmaktadır.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Pro Pilkki 2, 500 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Pro Pilkki 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
171.7 MB DOSYA BOYUTU

Buz tutmuş göllerde balı avlamak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız Pro Pilkki 2, buz tutmuş göllerde balık tutmak için mücadele edeceğiniz ve farklı avlanma yöntemlerini kullanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Oyunda balık tutabileceğiniz onlarca farklı dere ve göl yer almaktadır. Farklı özelliklere sahip sayısız olta ve av malzemesi bulunmaktadır. Ayrıca balıkları kolay yakalayabilmeniz için çeşitli yem ve tuzaklar vardır. Dilediğiniz yöntemi uygulayarak olabildiğince fazla balık avlamalı ve rakiplerinizi geçerek birinci olmalısınız.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, buz tutmuş göllerde ilerleyerek balık tutma yarışlarına katılmak ve maksimum balığı tutarak kupalar kazanmaktır. Etraftaki onlarca balıkçı ile yarışarak kısıtlı bir süre içerisinde görevleri tamamlamalı ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve simülasyon oyunları arasında yer alan Pro Pilkki 2, ücretsiz olarak erişebileceğiniz ve sıkılmadan oynayacağınız keyif verici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iGun Pro 2 APK

    iGun Pro 2 APK, mobildeki en gerçekçi silah oyunudur. Silah çeşitliliğiyle dikkat çeken iGun Pro 2 Android için ücretsiz indirilebiliyor.
  • Bridge Construction Sim 2

    Köprüler yapacağız.
  • Business Tycoon 2

    İş imparatorluğumuzu kurmaya çalışacağız.
  • Idle Sword 2

    Zindanlarda çarpışacağız.
  • iHorse Racing 2

    At yarışlarına dahil olacağız.
  • Designer City 2

    Kendi şehrimizi hayata geçirecek ve yöneteceğiz.
  • Miracle City 2

    Büyüleyici bir şehir inşa ederek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Virtual Villagers Origins 2

    Kendi adanızda mutlu bir aile yaşantısı sunan keyifli bir oyundur