Pro Truck Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME

Pro Truck Driver, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir tır sürme simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Pro Truck Driver, gerçek sürüş deneyimi sağlayan harika bir tır simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden gelişmiş sistemlere ve özelliklere sahip olan oyunda gerçek bir tır sürüyormuş hissine kapılabiliyorsunuz.

Birbirinden zorlu yollara ve keskin virajlara sahip olan oyunda sürüş becerilerinizi sınamaya çalışıyorsunuz. Gerçek ve detaylı araç içi görünüme sahip olan oyunda keskin virajarın üstesinden gelmeli ve diğer arabalara çarpmadan hedefinize ulaşmalısınız. ABS, ESP, devir saati ve navigasyon gibi pek çok özelliğe sahip tırları kontrol ettiğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz Pro Truck Driver'ı mutlaka denemelisiniz. Ayrıca oyunda kontrol ettiğiniz tırları özelleştirebiliyorsunuz.

Farklı haritalara sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmalı ve güzel bir sürüş gerçekleştirmelisiniz. Harika bir deneyim sunan Pro Truck Driver'ı sakın kaçırmayın. Pro Truck Driver oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pro Truck Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
170 MB DOSYA BOYUTU

Pro Truck Driver, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir tır sürme simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Pro Truck Driver, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi bir tır sürme simülasyonu olarak ön plana çıkıyor. Gerçek bir sürüş deneyimi sunan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir tır sürme oyunu olan Pro Truck Driver, gelişmiş sistemleriyle karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu parkurlara sahip olan oyunda diğer arabalara çarpmadan ilerlemeli ve parkurları tamamlamalısınız. Keskin virajların üstesinden gelmeli ve becerilerinizi konuşturmalısınız. ABS, ESP ve navigasyon gibi sistemlere de sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Eğer araba sürme oyunlarını seviyorsanız Pro Truck Driver tam size göre diyebillirim. Öte yandan, oyunda kullandığınız tırları özelleştirebiliyor ve daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Birbirinden farklı haritaların ve tırların yer aldığı oyunda dikkatli olmalısınız. Harika bir deneyim sunan bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Pro Truck Driver oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Winter Snow Plow Truck Driver

    Winter Snow Plow Truck Driver, oyunda size verilen görevlerin gerektirdiği şekilde karları temizlemeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android simülasyon oyunu.
  • Truck Driver 3D

    Truck Driver 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur
  • Truck Driver 3D: Offroad

    Truck Driver 3D'de arazi şartlarında kamyon sürmeye çalışıyoruz.
  • Truck Driver Cargo

    Truck Driver Cargo mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur
  • Truck Driver Extreme 3D

    Truck Driver Extreme 3D mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir tır simülatörüdür
  • Uphill Extreme Truck Driver

    Uphill Extreme Truck Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur
  • Euro Truck Driver 2018 APK

    Euro Truck Driver 2018 APK, gerçek kamyon sürme deneyimi yaşamak isteyenler için kamyon simülatörü, kamyon simülasyonu oyunu.
  • Euro Truck Driver

    Euro Truck Driver güzel grafikleri gerçekçi oyun dinamikleriyle birleştiren bir mobil tır oyunudur