Protect The Planet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Protect The Planet, gezegeninizi korumaya çalıştığınız bir Android oyunu.

Protect The Planet, gezegenimizi astreoitlerden korumaya çalıştığımız bir Android oyunu. Ketchapp’ın imzasını taşımasıyla ön plana çıkan oyun hem görsel açıdan hem de oynanış yönünden başarıılı. Zorluk düzeyi ise yine ayarlanamamış; ilerlemek için tüm dikkatinizi ekrana vermeniz ve reflekslerinizin sağlam olması gerekiyor.

Oyunda farklı noktalardan gezegenimize düşen asteroitleri yaklaştırmamaya çalışıyoruz. Astreoitlerin çarpmasını engellemek için Ayı kullanıyoruz. Astreoitler geldikçe ekrana dokunarak veya basılı tutarak Ayı çeviriyor ve astreoitleri paramparça ediyoruz. Tabii ki astreoitlerin bir sonu yok; yok ettikçe artarak gelmeye başlıyorlar ve farklı açılardan farklı hızlarla geliyorlar. Yeterince hızlı küçük gezegenlerin dünyamıza çarpmasını engelleme çabamımız fazla uzun sürmüyor. Bir noktadan sonra astreoitlerin hızına yetişememeye başlıyorsunuz. Yani yine çift haneli puana ulaştığınızda sevineceğiniz bir Ketchapp oyunu karşınızda.

Erkan Calp

Protect The Planet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Protect The Planet, Dünyayı astreoitlerden korumaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

Protect The Planet, Dünyamızı küçük gezegenlerden korumaya çalıştığımız aksiyon dozu yüksek bir iOS oyunu. Ketchapp tarafından geliştirilen oyun ücretsiz ve hem iPhone hem de iPad’de rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış.

Yapımcının birçok oyununun aksine görsel şölen yaşatan Protect The Planet’te dünyamıza hızla yaklaşan astreoitleri engellemek için Ayı kullanıyoruz. Başka bir değişle Ay kalkan vazifesi görüyor. Farklı açılardan farklı hızlarda düşen astreoitlerin Dünyamıza çarpmasını engellemek çok ta kolay olmuyor.

Ekrana dokunarak veya basılı tutarak Ayı hareket ettirip astreoitleri paramparça ediyoruz. Başlangıçta bunu başarmak çok basit çünkü tek bir noktadan (en fazla iki) geliyorlar ve son derece yavaş ilerliyorlar. Biraz puan toplamaya başladığımızda hızlanıyorlar. Bir noktadan sonra kalkan vazifesi gören Ayı kontrol etmek zorlaşıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Protect the Vip 3D

    Zevkli bir aksiyon oyunu
  • Protect The Tree

    Protect The Tree, dünyada kalan tek ağacı korumaya çalıştığınız strateji odaklı Android oyunu.
  • Earth Protect Squad

    Dünyayı uzaylılardan koruyun.
  • Dood: The Puzzle Planet

    Dood: The Puzzle Planet, Android platformuna özel çıkan minimalist bulmaca oyunu.
  • Planet Invaders

    Planet Invaders, 4 kişiye kadar çoklu oyuncu desteği sunan uzay oyunu.
  • Eye Planet

    Uzayda ateş ederek ilerlediğiniz bir uçak oyunu olan Eye Planet ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir Android oyunu.
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!
  • Tasty Planet Forever

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu