PUBG Pixel

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,742 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Kolaylaştırılmış PUBG'de başarılı olabilir misin?

Herkesin eğlenmesi için piksel haline getirilmiş Battle Royale oyunu. Daha fazla oyuncu ve 3-5 dakikalık maçlarla çok eğlenceli hale geldi. Lobide beklemek yok, gezinmek için karmaşık menüler yok. Sadece oyna, paraşütle atla, yağmala ve hayatta kalmak için çabala.

Tüm dünyadan oyunculara karşı gerçek zamanlı hızlı tempolu tek kişilik battle royale savaşlarında yer alın. Büyük oyun haritasını keşfetmek için seçtiğiniz bölgeye paraşütle inişinizi kontrol edin. Ardından etraftaki onlarca itemleri toplayın ve düşmanlarınıza karşı birikimli olun. Ayrıca maçlarda çok önemli avantaj elde etmek için airdropları kontrol edin.

Sınırlı silah ve ekipman demek, bu kaynaklar üzerinde kontrol sağlamak için savaşmak demek. Oyuncular bir yandan da zamana karşı yarışıyorlar; çünkü savaş alanı giderek daralıyor!

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GFX Tool for PUBG

    GFX Tool for PUBG İndir Android: Oyun başlatıcısı ve oyun optimizasyon programı ile PUBG grafik ayarlarını yapın ve kasmadan, donmadan oynayın!
  • Battlelands Royale APK

    Battlelands Royale APK, PUBG Mobile ve benzeri oyunları sevenler için öneririz. Android için battle royale oyunu oynaması ücretsizdir.
  • PUBG MOBILE APK

    PUBG Mobile güncelleme ile kalitesini artıran ücretsiz battle royale oyun. PUBG Mobile 1.8 APK indir ve milyonlarca PUBG Mobile Arcane oyuncusuyla savaş!
  • PUBG MOBILE LITE APK

    PUBG MOBILE LITE APK indir ve oyna! Düşük sistem gereksinimleri, aynı PUBG oyunu deneyimi! PUBG Mobile Lite hile karşıtı sistemiyle adil oyun sunar.
  • PUBG New State APK

    PUBG New State APK, PUBG Mobile 2 oyunu bekleyenler için yeni nesil battle royale (hayatta kalma) oyunu.
  • PUBG Mobile Lite APK

    PUBG Mobile Lite APK, düşük sistem gereksinimleri ister. Gelişmiş hile karşıtı sistem, PUBG Mobile Lite oyuncularına adil mücadele garantisi verir.
  • FortCraft

    Fortnite, PUBG benzeri mobil oyun arayanlar oynamalı!
  • PUBG Mobile APK

    PUBG Mobile APK ve Google Play'den ücretsiz indirilebilen battle royale oyunudur. Yeni güncelleme PUBG Mobile 1.5