Purple Diver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
326 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Purple Diver, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Renkli görselleri ve sürükleyici oynanışıyla karşımıza çıkan oyunda suyun derinliklerine doğru dalıyor ve puanlar kazanıyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Reflekslerinizi sınayabileceğinizi düşündüğüm oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı atlayış stilleri de deneyerek yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bölümleri geçmek için mücadele ettiğiniz oyunda boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde geçirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Purple Diver mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun.

Purple Diver oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Purple Diver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
171 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir beceri oyunu

Purple Diver, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyun olarak karşımıza çıkan Purple Diver, farklı atlayış biçimlerini sergileyerek puanlar kazanabileceğiniz bir oyundur. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda yeteneklerinizi sergiliyor ve keyifli zaman geçirebiliyorsunuz. Renkli görselleri ve harika atmosferiyle de bağımlılık yapıcı etkisi bir hayli yüksek olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Bölümleri geçmek için mücadele ettiğiniz oyunda boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde geçirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Purple Diver mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun.

Purple Diver oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Diver Dash

    Diver Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clumsy Scuba Diver

    Clumsy Scuba Diver ücretszi olarak oynayabileceğiniz ve yeteneklerinizi test edebileceğiniz bir mobil oyundur
  • Purple Comet

    Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Purple Comet, tanıdığı özgürlük ile kullanıcılarını mutlu eden bir aksiyon oyunudur.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Souptastic!

    Android oyununu yemek yapmayı sevenlere tavsiye ederim.
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci