Push Sushi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Sushi' yi çıkışa ulaştır.

Push Sushi oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Sushi'ye yol açın. Bu kapalı bulmacanın içinden kurtulmaya çalışan masum bir Sushi... Onun bu kutunun içinden kurtulabilmesi için arkadaşlarının ona yardımcı olması gerekiyor. En doğru stratejiyi yaparak o küçücük alanda çıkışa ulaşabilecek bir yol oluşturmalısın. 

Zekana güveniyorsan ve stratejini geliştirmek istiyorsan bu oyun tam sana göre. Basit oynanış şekli ile de oyunseverlerin ilgisini çekiyor. Fakat oyunda dikkat etmen gereken çok önemli bir kural var. Ne kadar az adımda yolu açabilirsen senin için o kadar iyi olur. İlk bölümler basit olsa da seviyeleri geçtikçe zorlaşan bölümlerle karşılaşacaksın. Bütün puanları toplayıp oyunun kralı olabilirsin. Kazandığın puanlar sayesinde Sushi'nin şeklini rengini veya desenini değiştirebilir dilediğini seçebilirsin. Tasarımıyla herkesin beğenisini kazanan ve oynaması da oldukça eğlenceli olan Push Sushi oyunu siz oyunseverleri bekliyor. Sen de bu maceraya ortak olmak istiyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Push Sushi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

Sushi' yi çıkışa ulaştır.

Push Sushi oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Sushi'ye yol açın. Bu kapalı bulmacanın içinden kurtulmaya çalışan masum bir Sushi... Onun bu kutunun içinden kurtulabilmesi için arkadaşlarının ona yardımcı olması gerekiyor. En doğru stratejiyi yaparak o küçücük alanda çıkışa ulaşabilecek bir yol oluşturmalısın. Bu da senin kendini ne kadar geliştirdiğini gösterir. 

Zekana güveniyorsan ve stratejini geliştirmek istiyorsan bu oyun tam sana göre. Basit oynanış şekli ile de oyunseverlerin ilgisini çekiyor. Fakat oyunda dikkat etmen gereken çok önemli bir kural var. Ne kadar az adımda yolu açabilirsen senin için o kadar iyi olur. İlk bölümler basit olsa da seviyeleri geçtikçe zorlaşan bölümlerle karşılaşacaksın. Bütün puanları topla ve oyunun en iyisi sen ol. Kazandığın puanlar sayesinde Sushi'nin şeklini rengini veya desenini değiştirebilir dilediğini seçebilirsin. Tasarımıyla herkesin beğenisini kazanan ve oynaması da oldukça eğlenceli olan Push Sushi oyunu siz oyunseverleri bekliyor. Sen de bu maceraya ortak olmak istiyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Push & Pop

    Push & Pop, küpleri ittirerek puan toplamaya çalıştığınız arcade bulmaca oyunu.
  • Push Panic

    Renklerin ve aksiyonun eksik olmadığı Push Panic, kısa zamanda hızlı karar vermenizi gerketiren bir puzzle oyunu. Hem kafa hem refleks çalıştırmaya hazır olun.
  • Push It!

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Press to Push

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Monster Push

    Sevimli hayvanların yerine geçip canavarları öldürüyoruz.
  • Push The Squares

    Push The Squares bulmaca türü oyunlar oynamaktan keyif alan kullanıcıların seveceği türden bir oyun.
  • Slashy Sushi

    Ketchapp'ın yeni oyununda sushi şefi oluyoruz.
  • Sushi Bar

    Sushi Bar, dünya genelinde tanınmış suşi barlar arasına girmeye çalıştığınız bir zaman yönetimi oyunu.