Push The Squares

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Push The Squares bulmaca türü oyunlar oynamaktan keyif alan kullanıcıların seveceği türden bir oyun.

Push The Squares son derece basit bir altyapıya sahip olmasına rağmen tuhaf bir şekilde insanı içine alan bir oyun. Bulmaca oyunları yapı olarak tasarlaması kolay sayılabilecek oyun kategorileri arasında yer alıyor. Yapımcılar da bunu fırsat bilerek her geçen gün karşımıza yeni yapımlarla çıkıyor. Fakat ne yazık ki bu oyunların birçoğu sıkıcı ve başka bir oyunun taklidi olmaktan öteye geçemiyor. Push The Squares ise mütevazi altyapısına rağmen kalabalıktan sıyrılmayı başarabilen nadir seçeneklerden bir tanesi.

Oyundaki amacımız kolay gibi görünse de bir süre sonra ne kadar zor olduğu anlaşılıyor. Kare kutuları aynı renkteki yıldızlarla birleştirmeye çalıştığımız Push The Squares'de 100 farklı bölüm bulunuyor. Bu tarz bir oyundan beklendiği gibi Push The Squares'de de bu bölümler kolaydan zora doğru sıralanmış. İlk birkaç bölüm alışma havasında ilerliyor. Sonraki bölümler ise oyunun hiç de kolay lokma olmadığını kanıtlıyor.

Temiz ve anlaşılır çizgilere sahip olan Push The Squares, bulmaca türündeki oyunlardan keyif alan oyunseverlerin göz atması gereken seçneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Push The Squares

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

Push The Square boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sade arayüze sahip bir bulmaca oyunudur.

Push The Square eğlenceli ve sade tasarımlı bir bulmaca oyunu arayanların mutlaka göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi ve önemlisi de tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Hem iPad hem de iPhone cihazlarımıza indirebileceğimiz bu oyunda toplam 100 farklı bölüm bulunuyor ve bu bölümlerin her biri farklı tasarımlara sahip. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Push The Square'de de sunulan bölümler kolaydan zora doğru sıralanmış. İlk baştaki bölümler bizi oyuna ısındırıyor sonraki bölümler ise oyunun asıl yüzünü göstermeye başlıyor.

Oyuna ilk girdiğimizde sade tasarımlı arayüz dikkatimizi çekiyor. Temiz hatlara sahip olan oyunda her şey minimalist bir şekilde sunuluyor. Oyuncuları etkilemek adına yapılan fakat keyfi baltalayan öğelerden uzak durulmuş ve bana kalırsa çok da iyi olmuş. Göz yormayan oyun uzun saatler oynansa bile baş ağrıtmıyor. 

Oyundaki temel amacımız kare kutuları aynı renkteki yıldızlarla birleştirmek. Bunu yapmak hiç de kolay olmuyor zira bazen kutular ve birleştirilmesi gereken yıldızlar çok ters bölgelerde bulunuyor. Genel olarak başarılı bir çizgide yer alan Push The Square kısa molalarınızda oynayabileceğiniz ideal bir bulmaca oyunu arıyorsanız Push The Square tam da size göre bir seçim olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Game About Squares

    Game About Squares, zihin yoran bölümleriyle öne çıkan bir bulmaca oyunu.
  • Make Squares

    Make Squares oyununda ekranın üst kısmından düşen şekilleri eritmeye çalışın.
  • Squares L

    Squares L, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen ve Tolga Erdoğan tarafından geliştirilen, bütün kareleri ortadan kaldırmaya çalıştığımız bir bulmaca oyunudur.
  • Illusion Squares

    Illusion Squares, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok keyifli bir resim tabanlı puzzle oyunudur.
  • Push & Pop

    Push & Pop, küpleri ittirerek puan toplamaya çalıştığınız arcade bulmaca oyunu.
  • Push Panic

    Renklerin ve aksiyonun eksik olmadığı Push Panic, kısa zamanda hızlı karar vermenizi gerketiren bir puzzle oyunu. Hem kafa hem refleks çalıştırmaya hazır olun.
  • Push It!

    Harika bir bulmaca oyunu
  • Monster Push

    Sevimli hayvanların yerine geçip canavarları öldürüyoruz.