Puzzle Clash : A Match 3 RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir strateji oyunu

Puzzle Clash : A Match 3 RPG, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor. Kendi eşsiz şehrinizi kurup yüceltebileceğiniz oyunda gerçek zamanlı PvP savaşlarına dahil oluyor ve mücadele ediyorsunuz. Renkli görselleri ve harika atmosferiyle ön plana çıkan oyunda stratejik mücadelelere girişiyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda şehrinizi koruyor ve büyütmeye çalışıyorsunuz. Kendi takımınızı da kurup güçlü bir konuma gelebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyabiliyorsunuz. Saldırı hasarını en üst düzeye çıkarmak için kullandığınız itemleri güçlendirmeniz gereken oyunda tam bir strateji ve taktik savaşı veriyorsunuz. Macera ve aksiyon dolu sahneleriyle de dikkat çeken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Usta oyuncuların arasına katılabileceğiniz oyunda farklı kaynakları kullanabiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim. 

Puzzle Clash oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Puzzle Clash : A Match 3 RPG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
158 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu

Puzzle Clash : A Match 3 RPG, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Kendi şehrinizi kurup büyütebileceğiniz oyunda stratejik mücadelelere girişiyor ve dünyanında dört bir yanındaki oyunculara meydan okuyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda gerçek zamanlı savaşlara dahil oluyorsunuz. Renkli görselleri ve harika atmosferiyle dikkat çeken oyunda taktik savaşı veriyorsunuz. Macera ve aksiyon dolu sahnelere de sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. 

Birbirinden güzel grafikleri ve eğlenceli atmosferiyle ön plana çıkan oyunda saldırı hasarınızı da yükseltmek için kullandığıız itemleri sürekli yükseltmeniz gerekiyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Usta oyuncuların arasına katılabileceğiniz oyunda farklı kaynakları kullanabiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim. Sürükleyici atmosferi ve eşsiz kurgusuyla ön plana çıkan oyunda farklı bulmcaları da çözmeniz gerekiyor.

Puzzle Clash oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Elements: Match 3 RPG

    Harika deneyim sunan bir RPG deneyimi
  • Clash of Wizards

    Krallığın en güçlü büyücüsü olmak için savaşın!
  • Immortal Clash

    Gerçek zamanlı aksiyon RPG'si olan Immortal Clash, geniş ve açık dünyasında siz oyuncuları bekliyor.
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • Call of Antia: Match 3 RPG APK

    Call of Antia: Match 3 RPG APK ile büyülü bir dünyayı keşfedeceksiniz.
  • Mighty Party: Heroes Clash

    3 dakikalık dinamik PvP savaşlarında savaş ve rakibini arenaya göm.
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu