pzizz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
139 MB DOSYA BOYUTU

Pzizz sayesinde Android cihazlarınızı kullanarak gece uykusuna çok daha kolayca dalabilir ve stressizce uyanabilirsiniz.

Pzizz uygulaması, uyku sorunu yaşayan Android kullanıcılarının göz atmaları gereken uykuya yardımcı uyuma uygulamaları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer geceleri uykuya dalmakta zorlanıyor, sık sık uyanıyor ve sabahları kendinizi yorgun, stresli hissediyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Pzizz'in en temel işlevi, sizi uykunuza daha rahat bir şekilde aktaracak sesler oynatması ve bu seslerin her defasında değişiklik göstermesi. İçindeki özel algoritma sayesinde her gece çalınan ses ve müzikler sıfırdan üretiliyorlar ve böylelikle pek çok benzer uygulamada olduğu gibi devamlı olarak aynı seslerle uyumak zorunda kalmıyorsunuz. Özellikle çabuk sıkılma alışkanlığı olanlar için neredeyse hiç bir zaman sıkılma imkanı sunmayan uygulama, milyarlarca farklı uyku müziğini sizlere aktarabiliyor.

Çalınan müziklerin ne kadar süreyle çalınacaklarına dair çeşitli ayarlar ve bunun yanında 3D yahut stereo oynatma gibi oynatma seçenekleri de uygulama içerisinde mevcutlar. Dolayısıyla yeterince detaylı bir özelleştirme opsiyonuna sahip olduğunuzu söyleyebilirim. Uygulamanın arayüzünün oldukça temiz ve güzel bir şekilde hazırlanmış olması sayesinde kullanımınız esnasında kafa karışıklıkları yaşamanız da imkansız diyebilirim.

NLP uzmanları tarafından hazırlanmış olan bu algoritma sayesinde uykuyu bölmeyecek ve en kısa sürede en rahatlatıcı uykuyu yaşamanız hiç de zor olmuyor. Psikolojik sıkıntılar ve şehir hayatının stresinden en çabuk şekilde uzaklaşmak isteyen kullanıcıların kesinlikle denemeleri gereken uykuya yardımcı araçlar arasında.

Yiğit Ekim Demir

pzizz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
279 MB DOSYA BOYUTU

Pzizz uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak en kısa sürede uykuya dalabilirsiniz.

Pzizz uygulaması, uyku sorunu yaşayan ve sabahları kendini yorulmuş olarak hisseden iPhone ve iPad sahiplerinin yardımına koşacak bir uykuya dalma uygulaması diyebilirim. Ücretsiz olarak kullanılabilen ve herkesin en kısa sürede alışacağı bir arayüze sahip olan uygulama, içerisindeki özel algoritma ve işlevler sayesinde hiç bir sorun yaşamadan uykuya dalmanıza yardımcı olacaktır.

Uygulamanın en dikkat çekici yanı, uyumanız için çalabildiği ses ve müziklerin anlık olarak orijinal bir şekilde üretilmesi. Sahip olduğu algoritma sayesinde her uykuya dalmak istediğinizde sizin için rahatlatıcı ve dinlendirici bir ses çalabilen uygulama, milyarlarca farklı ses yaratabiliyor ve böylelikle onu sonsuza kadar kullanmanıza izin veriyor. Eğer benzer uygulamalarda yer alan kısıtlı ses dosyası seçeneklerinden sıkıldıysanız progresif olarak kendi seslerini üreten Pzizz uygulaması kesinlikle hoşunuza gidecek.

Hem stereo hem de 3D sesler çalabilen uygulama, seslerin ne kadar uzun sürelerle çalınacağını da belirlemenize imkan tanıyor. Böylece isterseniz uykuya dalana kadar, isterseniz de bütün bir gece boyunca üzerinizdeki stresi ve yorgunluğu alacak efektleri, sesleri ve müzikleri oynatabiliyorsunuz.

Müzik ve efektlerin ses düzeylerinin ayrı ayrı ayarlanabilmesi sayesinde kendinize özel bir denge bulabilmeniz de mümkün hale geliyor. Geceleri uykuya dalmakta zorlanan veya sık sık yorgun bir şekilde uyanan kullanıcıların denemeden geçmemeleri gereken araçlardan bir tanesi olan Pzizz, bir süre sonra alışkanlık yaparak yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir uygulama haline gelecektir.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.