QB – a cube’s tale

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

QB – a cube’s tale mobil oyununda siyah bir küpün yolunu bulmasına yardım etmek için bulmacaları çözün.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen QB – a cube’s tale mobil oyunu, son derece dinlendirici ve zeka geliştirici bir tür bulmaca oyunudur.

QB – a cube’s tale mobil oyununda küplerle oluşturulan bir kurgusal dünyanın tadını çıkartın. Zira oyunda renk ve müzik seçimleriyle birlikte görsel efektler gerçekten göz dolduruyor. Öğrenmesi son derece basit olan oyunda temel amacınız siyah küpe rehberlik ederek hedefine ulaştırmak.

Zorlu bir patikadan geçecek küpün hedefe ulaşması için çeşitli düğmelerle kurulan tuzakları çözüp güvenli bir şekilde hedefe ulaşmalısınız. Oldukça kolay çözülebilir bölümlerden başlayan oyun siz alıştıkça zorlaşacak. Bir süre sonra sarı küplerin de devreye girmesiyle işler çığırından çıkacak.

Oyunda yer alan siyah düğme varılacak hedefi simgelerken, kırmızı düğmeler bazı kareleri kırıp platformu daraltıyor. Sarı düğmeler ise yolu kapatan sarı küpleri yok etmenize yarayacak. İşinize yarayan düğmelerden geçerek rotayı belirleyin ve küpü hedefe ulaştırın. Kafa yoran bulmacalardan alnınızın akıyla çıkın. Beyin jimnastiği yaparken eğleneceğiniz QB – a cube’s tale mobil oyununu Google Play Store’dan 9.99 TL bedelle indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

QB – a cube’s tale

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
93.9 MB DOSYA BOYUTU

QB – a cube’s tale mobil oyununda rotaları hesaplayıp siyah küpün hedefine ulaşması için zekanızı zorlayacaksınız.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen QB – a cube’s tale mobil oyunu, küplerle oluşturulan renkli ve şık tasarımlı bir dünyada siyah küpün hedefe giden yolculuğunda güvenliği sağlayacağınız huzurlu ve keyifli bir bulmaca oyunudur.

QB – a cube’s tale mobil oyunu, bulmaca oyunlarının gerginliğinden uzakta zaman baskısı yapmadan seçtiği müzik ve renklerle de dinlendiren konforlu bir oyundur. Tek yapmanız gereken konsantre olup hafızanızı zorlamak. Rotaları takip ederek ve olası senaryoları çıkarım yaparak hesaplayacağınız oyunda temel hedefiniz siyah küpü gideceği hedefe götürmek.

Sadece ekranı kaydırarak yönlendireceğiniz oyun kontrol düğmeleri kadar basit olmayabilir. Başlarda alışmanız için kolay rotalarla karşılaşacaksınız ancak olayı çözdükçe işler zorlaşacak. Oyunda yer alan düğmeler de son derece önemli. Siyah düğme sizin hedefinizi gösterirken, kırmızı düğme kareleri patlatıp yolu daraltıyor. Ayrıca sarı düğmeler de yolu tıkayan sarı küpleri yerinden oynatıyor. Hedefinize göre stratejinizi belirleyeceğiniz QB – a cube’s tale mobil oyununu AppStore’dan 6.99 TL ödeyerek indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tick Tock: A Tale for Two

    Farklı kurgusuyla ön plana çıkan bir bulmaca oyunu
  • Cube Space

    Cube Space, hem zorlu hem de bir o kadar eğlenceli olan güzel bir Android bulmaca oyunu.
  • Zen Cube

    Zen Cube, delikli küpe parçaları yerleştirmeye dayanan Android bulmaca oyunu.
  • Cube Rogue

    Cube Rogue, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve küplerle oluşturulmuş bir dünyadaki sırları çözeceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Cube Critters

    Cube Critters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Smart Cube

    Smart Cube, Android cihazlarınız üzerinde kafa yormanızı sağlayan ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • Chain Cube

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Cube Paint 3D

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu