QubeTown

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Kendi çiftliğinizi kurarak onlarca sevimli hayvanı besleyebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Sevimli karakterler ve hayvanlarla dolu bir kasabada macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz ve kendi çiftliğinizi kurabileceğiniz QubeTown, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyunculara sunulan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, hayalinizdeki kasabayı inşa ederek çeşitli hayvanlar beslemek ve tarımla uğraşmaktır. İnek ve benzeri hayvanları besleyerek etini ve sütünü değerlendirebilirsiniz. Çeşitli meyve ve sebzeler ekerek tarımdan para kazanabilir ve çiftliğinizi geliştirebilirsiniz. Oyun online olarak oynanabilmektedir. Bu sayede dünyanın farklı bölgelerindeki oyuncularla ticaret yapabilir ve ürünlerinizi pazarlayabilirsiniz. Para kazandıkça kasabanızı daha da büyütebilir ve hayvanlarınızın sayısını arttırabilirsiniz.

Çiftliğinizde besleyebileceğiniz inek, koyun, kuzu, tavuk ve daha onlarca hayvan yer almaktadır. Ayrıca tarlarınıza ekebileceğiniz domates, biber, tahıl ve daha birçok ürün bulunmaktadır.

Klasik oyunlar arasında yer alan ve 100 binlerce oyuncu tarafından oynanan QubeTown, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir çiftlik oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

QubeTown

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
462.9 MB DOSYA BOYUTU

Kendi çiftliğinizi kurarak onlarca sevimli hayvanı besleyebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve tamamen ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan QubeTown, hayalinizdeki kasabayı inşa edebileceğiniz ve tarımla uğraşarak geçiminizi sağlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, sıfırdan bir kasaba inşa ederek büyük bir çiftlik kurmak ve ticaret yaparak kasabayı geliştirmektir. Birbirinden sevimli onlarca hayvanı besleyebilir ve tarlalarınızda birçok lezzetli ürün yetiştirebilirsiniz. Hasat ettiğiniz meyve ve sebzeleri satarak para kazanabilirsiniz. Ayrıca çiftliğinizdeki hayvanların etlerini ve sütlerini değerlendirerek ticaret ağınızı genişletebilir ve daha fazla para kazanabilirsiniz. Oyunu online olarak oynayabilir ve dünyanın her yerinden yüzlerce oyuncu ile ürün alışverişinde bulunabilirsiniz.

Oyunda inek, kuzu, koyun, tavuk, civciv ve daha birçok çiftlik hayvanı yer almaktır. Ayrıca tarlalarınızda yetiştirebileceğiniz biber, domates, buğday ve daha onlarca ürün bulunmaktadır.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz QubeTown, sürükleyici özelliğe sahip ücretsiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Mergical

    Ada üzerinde kendi evimizi yapacağız.
  • Million Star

    Uzayın derinliklerinde ilerlemeye çalışacağız.
  • Minion Shooter

    Meyveleri vurmaya çalışacağız.
  • Minion Wire

    Zorlukları tamamlamaya çalışacağız.