Questland

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir RPG oyunu

RPG türünde oyunlar oynamayı sevenlerin yeni gözdesi olacak olan Questland, fantastik dünyalara yelken açabileceğiniz eğlenceli bir mobil rol yapma oyunudur.

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkan Questland, iki farklı krallık arasında geçen mücadeleyi konu alıyor. Karanlık ve aydınlık tarafın yer aldığı oyunda barış ortamını hüküm sürdürmeye çalışıyorsunuz. Kana susamış örümceklerin, ghoul sürülerinini ve başka güçlü yaratıkların istila ettiği yerleri tekrar kazanmak için savaştığınız Questland ile harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Karakterlerinizi kuşandırıp güçlü bir konuma getirebileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Kendi kahramanlarınızı da yaratabileceğiniz oyunda yüzlerce farklı kişiselleştirmeyi uygulayabiliyorsunuz. Zorlu görevleri de tamamlamanız gereken oyunda tecrübeler kazanıyorsunuz. Farklı silahları kullanıp zırhları da kuşanabileceğiniz Questland oyununu mutlaka denemelisiniz.

Questland oyununu Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

Questland

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
96.9 MB DOSYA BOYUTU

Questland mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Questland eğer RPG türünde oyunlar oynamayı seviyorsanız size klasik tatta bir oynanış yapısı sunacak bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz RPG olan Questland'da Valia adlı fantastik dünyaya konuk oluyoruz. Bir zamanlar barışın hüküm sürdüğü bu krallık şimdi kaynağı belli olmayan bir karanlık tarafından kuşatılmıştır. Kana susamış örümcekler, ghoul sürüleri ve iskeletler gibi yaratıklar toprakları istila etmiş, kaos Valia'ya hakim olmuştur. Peki kim bu terörün arkasındadır ve amacı nedir? İşte biz de kılıcımızı ve kalkanımızı kuşanarak bu soruları cevaplamaya ve Valia'yı istiladan kurtarmaya çalışıyoruz.

Questland'da kendi kahramanımızı yaratabiliyor, nasıl görüneceğiniz biz belirleyebiliyoruz. Oyunda yüzlerce kişiselleştirme seçeneği de mevcut. Oyun boyunca görevleri tamamladıkça ve zindanları temizledikçe tecrübe puanı kazanıyoruz. Ayrıca değerli silah ve zırhlar gibi ödüller de bizi bekliyor. Tecrübe puanları birikince seviye atlayabilmekte ve yeni yetenekler kazanabilmekteyiz.

Questland, klasik RPG oyunları gibi sıra tabanlı savaş sistemine sahip. Oyunun grafikleri kendine has bir stile sahip ve oyun genel olarak göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu