Quibi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Quibi Android İndir: Film kalitesinde diziler ve daha fazlası. Bölümler en fazla 10 dakika!

Quibi, popüler film-dizi-belgesel izleme platformu Netflix benzeri bir uygulama. Sadece mobil kullanıcılar için tasarlanan ve telefonda kullanılabilen uygulama, film kalitesinde diziler sunuyor. Netflix dahil diğer video akış platformlarından farklı olarak içerikler 10 dakika veya daha kısa sürüyor.

10 dakika veya daha az zamanınız var ve film, dizi, belgesel vs. izlemeyi seviyorsunuz. Quibi, tam size göre bir eğlence uygulaması. Sadece telefon için tasarlanan Quibi, çabucak izlenebilecek içerikler sunuyor. Drama, komedi, kültür-sanat, finans, haber, spor ve daha birçok türde orijinal içeriklerin süresi en fazla 10 dakika. İçerikler her gün yenileniyor. İster dikey ister yatay olarak videoları izleyebiliyorsunuz. Bölümleri indirip internetsiz izleme şansına da sahipsiniz.

Quibi’nin hizmet verdiği ülkeler arasında Türkiye ne yazık ki bulunmuyor. Platformdaki tüm içerikleri 90 gün boyunca ücretsiz izleyebiliyorsunuz. Sonrasında dilerseniz aylık 4.99 dolar (reklamlı) veya aylık 7.99 dolar (reklamsız) ödeyerek devam ediyorsunuz.

Quibi Nedir?

 

Erkan Calp

Quibi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
58.3 MB DOSYA BOYUTU

Quibi iOS İndir: 10 dakika veya daha az süreli bölümler!

Quibi, Netflix benzeri bir platform ancak en fazla 10 dakika süren içerikler sunuyor. Film ve dizi izlemekten keyif alıyor ancak yeterli zaman bulamıyorsanız film tadında dizilerle birlikte belgesel, spor, haber ve daha birçok içeriği kısa kısa sunan Quibi’ye bir şans verin derim. Quibi orijinal yapımları da izlemeye değer!

Ne yazık ki Türkiye’de henüz hizmet vermeyen kısa formlu video platformu Quibi, mobil kullanıcılara özel tasarlanmış bir uygulama ve sunulan içerikleri yalnızca akıllı telefonunuzda izleyebiliyorsunuz. Diğer platformlardan farklı olarak Quibi, ayaküstü izleyebileceğiniz çerezlik içerikler sunuyor. Hangi türü seçerseniz seçin, 10 dakika veya daha az süren bölümler karşınıza çıkıyor. Bölümleri online izleme, indirip offline izleme şansına sahipsiniz. Videoları ister dikey ister yatay izleyebiliyorsunuz ve hangi şekilde izlerseniz izleyin siyah boşluklar olmuyor.

Quibi iOS Uygulaması Özellikleri

  • 90 gün boyunca tüm içerikleri ücretsiz izleyin
  • 10 dakika veya daha az süreli bölümler
  • İndirin ve dışarıda izleyin
  • Telefonunuz için tasarlanmış görüntüleme

Quibi Nedir?

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tubi TV APK - Ücretsiz Film ve Dizi

    Tubi TV APK, ücretsiz hd film ve Tv izleme uygulaması. Platform üzerinden binlerce filmi ücretsiz izleyebilirsiniz.
  • Popcornflix - Movies and TV

    Film ve dizileri ücretsiz izleyin.
  • Amazon Prime Video

    Amazon Prime Video, popüler dizi ve filmleri 4K, HDR kalitede sunan Netflix alternatifi.
  • Exxen APK

    Exxen, dizi/film ve canlı spor müsabakaları sunan popüler eğlence platformu.
  • TIMS&B

    Söz, Muhteşem Yüzyıl ve diğer dizileri HD kalitede izleyin.
  • Stremio

    Stremio uygulaması ile dizi ve filmleri akıllı telefonlarınızdan izleyebilirsiniz.
  • Sinefy APK

    Sinefy APK, Android telefondan film ve dizi izleyenlere tavsiyedir. Vizyon filmleri, yabancı diziler, film-dizi önerileri Sinefy mobil uygulamasında.
  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.