Quick Settings

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9,622 TOPLAM İNDİRME
0.38 MB DOSYA BOYUTU

Quick Settings, Android mobil ürünler için hazırlanmış; temel seçenekleri hızlı bir şekilde sunan işlevsel bir uygulamadır.

Kimi zaman mobil ürünün bazı temel seçeneklerine hemen ulaşmak ve cihazda var olan istediğimiz özellikleri aktif ya da pasif kılmak isteriz. Bunun için her özellik için Android ayarlar sekmesinin farklı alt başlıklarına gitmek gerekir.

Quick Settings ile Android işletim sistemini kullanan bir mobil üründe yer alan temel özelliklere hızlı ve tek bir ekran üzerinden ulaşabiliyoruz. Bu sayede hızlı bir şekilde telefonda yer alan özellikleri aktif ya da pasif hale getirebiliyoruz.

Söz konusu temel ayarlar arasında ekran parlaklılığı, GPS, kablosuz bağlantı, Bluetooth, Ses seviyesi ve zil sesi durumu parçacıklar yer alıyor. 

Onur Şendere

Quick Settings

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Quick Settings ile kısayol oluşturarak ayarlara hızlıca erişebilirsiniz.

Quick Settings, Windows Phone’lu telefonunuzda Uçak modu, Wi-Fi, Bluetooth gibi sık kullandığınız seçenekleri hızlıca açıp kapamanızı sağlamak için kısayollar oluşturmanızı sağlayan ücretsiz, yararlı bir uygulamadır.

Uygulama ile Hızlı Başlıklar oluşturarak sık kullandığınız ayarlara başlangıç ekranından tek dokunuşla ulaşabilirsiniz. Uçak modu, Bluetooth, Hücresel, Wi-Fi seçenekleri dışında Alarm, Batarya, El Feneri ve daha pekçok seçeneği başlangıç ekranına sabitleme şansına sahipsiniz.

Basit tasarımlı, kullanımı kolay Quick Settings uygulaması şu an mağazada bulunan en popüler uygulamalar arasındadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Custom Quick Settings

    Custom Quick Settings uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin bildirim bölümüne kolay kullanılır kısayollar getiriyor.
  • Settings Extended

    Settings Extended, favori ayarlarınızı ya da uygulama kısa yollarını bildirim çubuğuna aktarmanızı sağlar.
  • Quick Charge

    Akıllı telefonunuzdaki bazı özellikleri devre dışı bırakarak hızlı şarj etmek için Quick Charge uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Quick TuneUp

    Quick TuneUp uygulaması, akıllı telefonlarınızın hızlı ve düzgün çalışması için gerekli ayarlamaları yapmanızı sağlıyor.
  • Quick Remote

    Quick Remote, Sony tarafından geliştirilen ücretsiz ve resmi bir Android kumanda uygulaması.
  • Quick Social

    Quick Social ile sosyal medya hesaplarınızı aynı anda kontrol edebilirsiniz.
  • Square Quick

    Square Quick uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan Instagram'da paylaşabileceğiniz kare fotoğraflar hazırlayabilir ve onları efektlendirebilirsiniz.
  • Quick Heal Mobile Security Free

    Quick Heal Mobile Security Free ileri seviye bir mobil güvenlik uygulamasıdır