QuickUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

QuickUp, Android için geliştirilen ücretsiz bir beceri oyunudur.

QuickUp, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen beceri oyunudur. 

Quick Studios tarafından geliştirilen beceri oyunu QuickUp, temelde oldukça basit bir oyun. Amacımız sürekli tıklayarka topu yukarıya çıkarmak ve çemberler içerisinde yer alan elmasları toplayabilmek. Fakat her çemberin çevresinde bizim işimizi zorlaştıracak engeller bulunuyor. Bu engeller çember çevresince hareket ediyor ve her seviyede sayıları biraz daha artıyor. Bu sebeple aralarından geçmek ilerleyen bölümlerde bir hayli zor olabiliyor.

Elmasları almak için doğru zamanlama ile engellerin arasından geçmeniz gerekiyor. Ancak engellerin sürekli hareket etmesinin yanı sıra topumuz da aşağıya düşüyor. Bu sebeple hem sürekli tıklayarka topu bir bölgede tutmak hem de engelleri izlemek lazım geliyor. Haliyle çok fazla engel olduğunda iş çığırından çıkabiliyor.

Ramazan Tugay Kahraman

QuickUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

QuickUp uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak etiketlerle durum paylaşımları gerçekleştirebiliyorsunuz.

QuickUp uygulaması, kullanıcıların iPhone ve iPad cihazlarını kullanarak duygularını ifade etmelerini sağlamak üzere hazırlanmış uygulamalar arasında ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Kolay kullanılır yapısı ve yenilikçi özellikleri sayesinde pek çok diğer mini sosyal ağdan daha kolay bir şekilde durumunuzu paylaşmanıza olanak tanıması ise uygulamanın en dikkat çeken yanı diyebilirim.

Uygulamada o an nasıl hissettiğinizi sizi takip edenlere aktarabilmek için hazır olarak varolan etiketleri kullanabiliyorsunuz ve böylece cümleler kurmak ya da detaylara girmek yerine hiç zahmet etmeden tüm anlatmak istediklerinizi ifade etmeniz mümkün hale geliyor.

Facebook ve Twitter hesaplarınızı kullanarak giriş yapabilmenize veya sıfırdan bir QuickUp hesabı oluşturmanıza olanak tanıyan uygulama, etiketlerin yanına fotoğraflar eklemenize de olanak tanırken gerçek zamanlı fotoğraf efekti uygulamalarına da imkan veriyor. Dolayısıyla fotoğraflarınızın her zaman istediğiniz gibi göründüğünden emin olabiliyorsunuz.

İlginizi çekebilecek kullanıcıları size öneren, aynı zamanda trendler ve dünya çapında popüler etiketler gibi konularda da bilgi veren uygulama, böylelikle bir nevi Twitter'ın daha minimal çalışan hali olmuş. Eğer yenilikçi ve vaktinizi pek almayacak bir sosyal ağ arayışındaysanız diğer sosyal ağları size unutturabilecek bir uygulama olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spin

    Spin, dönen platformda topu ilerletmeye çalıştığınız refleks odaklı Ketchapp oyunu.
  • Circle

    Yakınlarda bulunan arkadaşlarınızı veya sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişileri Circle uygulamasıyla bulabilir ve sohbet edebilirsiniz.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.