Quitter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
16.3 MB DOSYA BOYUTU

Quitter sigara içen bu bu bağımlılıktan kurtulmak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Quitter sigara kullananlar için geliştirilmiş bir uygulamadır. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz Quitter sayesinde sağlığınızı tehdit eden sigaradan kısa sürede kurtulabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi sigara birçok hastalığın sebebi olarak gösterilmekte. Bu durumda sigara içenler büyük tehdit altında bulunuyor. Sigarayı bırakmak çok kolay olmasa da bu konuda kullanabileceğiniz yardımcılar mevcut. Quitter da bunlardan bir tanesi.

Uygulama canlı görünen bir arayüze sahip. Özellikle sigarayı bıraktığınız süreyi hesaplayan sayaç göze son derece şık görünüyor. Quitter kullanıcıların sigarayı bıraktığı gün sayısını arkadaşları ile paylaşma şansı da veriyor. Şık arayüzde sunulan bilgileri takip ederek son sigaranızı içtiğiniz günü, bıraktığınız süreyi, günlük tasarruf miktarınızı da görebiliyorsunuz.

Farklı temaların yer verildiği Quitter'da dilediğiniz temayı seçme şansına da sahipsiniz. Böylesine bir kişiselleştirme şansı sunmasıyla öne çıkan Quitter tüm sigara kullananların ve bırakmak isteyenlerin denemesi gereken bir uygulama.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulamasında yaşadığınız sağlık problemlerinin hangi hastalığa işaret ettiğini öğrenebiliyorsunuz.
  • Healpy

    Groupama Sigorta'dan sağlık asistanı: Healpy
  • PainScale

    PainScale uygulaması kronik ağrılarınızın tedavi sürecini yönetebilmenizi ve yaşam kalitenizi yükseltebilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Nöbetçi Eczane uygulamasında dilediğiniz şehir ve ilçedeki nöbetçi eczaneleri görüntüleyebilirsiniz.
  • Google Fit

    Google iOS uygulamasını indirin, iPhone'unuzdan sağlık ve aktivite takibi yapın.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması KOAH hastalığına dair faydalı ve bilgilendirici içerikleri sizlere sunuyor.
  • Fitekran

    En iyi sağlık rehberi uygulaması
  • Ekip

    Sağlık sektöründe çalışan personeller, Ekip uygulaması ile özlük işlemleri ve sosyal gruplar gibi özelliklerden faydalanabiliyorlar.