Raccoon Pizza Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Raccoon Pizza Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir karşıdan karşıya geçme oyunudur

Raccoon Pizza Rush yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap eden bir mobil karşıdan kaşıya geçme oyunu olarak tanmlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Raccoon Pizza Rush'da New York şehrinin en büyük pizza dükkanına sahip olmaya çalışıyoruz. Bu iş için de müşterilerimize en iyi şekilde hizmet sunmamız, onları memnun ederek yeni müşteriler kazanmamız gerekiyor. Müşteri memnuniyetindeki en önemli etken onlara pizzalarını zamanında ve sıcak olarak ulaştırabilmek. Bunu gerçekleştirebilmek için oyun boyunca zorlu bir mücadele vermekteyiz.

Raccoon Pizza Rush'da temel amacımız yoğun trafiğe sahip caddelerde karşıdan karşıya geçiş yaparak pizzayı müşterimize ulaştırmak. Fakat yoldan yüksek hızda geçen taksiler, polis arabaları ve diğer araçlar işimizi zorlaştırıyor. Karşıya geçeceğimiz anı iyi seçmemiz gerekiyor; yoksa araba altında kalarak eziliyoruz.

Raccoon Pizza Rush'da pizza dağıttıkça para kazanıyor, dükkanımızı büyütebiliyor, yeni pizza dağıtım kahramanlarının kilidini açabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Raccoon Pizza Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
254 MB DOSYA BOYUTU

Raccoon Pizza Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Raccoon Pizza Rush heyecanlı bir oyun yapısını renkli bir görünümle birleştiren bir mobil karşıdan karşıya geçme oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir pizza dağıtım oyunu olan Raccoon Pizza Rush'da şehrin en büyük pizza dükkanına sahip olabilmek için çalışmaktayız. New York şehrinde açtığımız dükkan ile bu kalabalık şehirde başarı yakalayabilmek için müşterilerimize en iyi ve en hızlı şekilde hizmet sunmamız gerekiyor. Bunun yolu da pizzaları soğumadan zamanında müşterilerimize yetiştirmek.

Raccoon Pizza Rush'da karşımıza çıkan mücadele yoğun trafiğe sahip yollardan karşıya geçmek. Geniş caddelerde aynı anda birden fazla araç yüksek hızla yol alıyor, bizim de karşıya geçebilmemiz için doğru anı yakalamamız ve reflekslerimizi kullanmamız gerekiyor. Bu işi başarıyla gerçekleştirdikçe para kazanıyor ve dükkanımızı büyütüyoruz. Ayrıca yeni pizza dağıtım kahramanlarının da kilidini açabiliyoruz.Oyun boyunca sokak hayvanlarını yoldan kurtararak ek para kazanabilmemiz de mümkün.

Raccoon Pizza Rush her yaştan oyun severe hitap eden bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pizza Maker

    Pizza Maker, aşçılık yetenekleriniz sergileyerek birbirinden farklı ve lezzetli pizzalar yapmanız gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • Roll My Raccoon

    Kutuyu çevirerek içinde bulunan rakunun karnını doyuracak yemlere ulaşmasını sağladığınız ücretsiz bir oyun.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Double Rush

    Double Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Crystal Rush

    Crystal Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stickman Rush

    Stickman Rush trafik içerisinde3 yol almaya çalıştığınız bir mobil beceri oyunudur
  • Toilet Rush

    Toilet Rush tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve birçok mini oyuna sahip olan bir beceri oyunudur.
  • Spirit Rush

    Spirit Rush, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.