Racing in City 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME

Racing in City 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu

Racing in City 2 eğer hız yapmayı ve spor arabaları seviyorsanız size aradığınız eğlenceyi sunabilecek bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Racing in City 2'de adrenalin dolu yarışlar bizi bekliyor. Oyunda şehrin en hızlı şöförü olabilmek için aracımızın pilot koltuğuna oturuyoruz ve yola çıkıyoruz. Racing in City 2'deki yarışlar şehir içinde geçiyor; yani oyunda trafik içinde yol alıyoruz.

Racing in City 2'de biz yüksek hızla yol alırken önümüze araçlar çıkabiliyor. Bu araçlara çarpmadan yol almak için hızlı karar vermemiz ve manevra yapmamız gerekiyor. Doğal olarak hızlı bir şekilde ilerlerken işler karışıyor ve heyecan artıyor.

Racing in City 2'de kazandığımız parayı yeni araçların kilidini açmak için kullanabilmekteyiz. Oyunda 12 farklı araç seçeneği yer alıyor ve bu araçları modifiye etmemize izin veriliyor. Spor arabaların yanında 4 çeker araçlar ve kamyonlar da araç seçenekleri arasında.

Racing in City 2'yi dilerseniz dış kamera açılarından, dilerseniz kokpit kamerasından oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Racing in City 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
177 MB DOSYA BOYUTU

Racing in City 2, iPhone ve iPad'e ücretsiz indirip oynayabileceğiniz simülasyon yarış oyunu.

Racing in City 2, birbirinden lüks spor arabaların yanı sıra kamyon, kamyonetle akan trafikte sürüş deneyimi yaşamamızı isteyen bir araba yarışı oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan ve Türkçe dil desteğiyle gelen yarış oyununda yüksek puan yapabilmenin tek yolu; hayatınızı riske atacak hareketlerde bulunmak.

Simülasyon yarış oyunları arasında en iyilerden biri olan Racing in City 2, adından da tahmin edeceğiniz üzere şehir içinde trafiğe dikkat ederek aracınızı sürmeniz gereken bir yarış oyunu.

Need for Speed gibi farklı modlar içeren, modifiye seçenekleri sunan, multiplayer yarışlara katıldığınız, harita üzerinden etkinliklere girdiğiniz bir yarış oyunu değil. Dediğim gibi simülasyon türünde. Hızınızı dilediğinizce ayarlama şansına sahipsiniz ancak gittiğiniz yol dönüşler içermiyor. Yoğun trafikte araçları sollayarak, bazen de ters yöne girerek puan toplamaya çalışıyorsunuz. Puanlarınızı arabanızı özelleştirmek (spoyler ekleme, jantları değiştirme, araç rengini değiştirme, motor gücünü veya turboyu yükseltme gibi) için kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Racing 2 APK

    City Racing 2 APK adrenalin dolu yarışlara ev sahipliği yapıyor.
  • Racing in City

    Racing in City, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir araba sürme oyunudur.
  • Real City Racing

    Real City Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • City Racing Free

    City Racing Free ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • City Racing 3D

    City Racing 3D, Android telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz hem ücretsiz hem de kaliteli bir yarış oyunu.
  • Drag Racing: Underground City Racers

    Drag Racing: Underground City Racers Google Play'de! Yeraltı dünyasında drag yarışlarına katılın.
  • City Racing Lite

    City Racing Lite mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Furious City Racing

    Furious City Racing, Android cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.